رضا شریفی در بازدید از دیوان محاسبات سیستان و بلوچستان، درباره وضعیت و نگاهی که نسبت به سیستان و بلوچستان در تهران وجود دارد اظهار کرد: امیدواریم نگاه توسعه محور دولت سیزدهم نسبت به استان در دولت چهاردهم نیز استمرار پیدا کند، توسعه جزو اولویتها و محصول کار ما است؛ در واقع توسعه محصول حکمرانی و دغدغه مشترک همه مردم و مسوولان به شمار میرود.
وی عنوان کرد: در طول ۴۵ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی ۲۱ نفر در سیستان و بلوچستان سکانداری استانداری را برعهده گرفتهاند که باید از تجربیات استانداران گذشته برای مدیریت هرچه بهتر این منطقه استفاده کرد.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه در دهه ۸۰ استاندار این استان یک فرد بومی بوده است عنوان کرد: آسیب شناسی آن دوره میتواند به استاندار کنونی کمک کند؛ یکی از آسیبهای آن زمان عدم تمرکز و انسجام اجتماعی بود. البته همه آن ناشی از مدیریت نبوده بلکه بخشی از این آسیب ناشی از اقدامات تروریستی آن دهه بوده است.
وی گفت: در دهه ۸۰ حادثه تاسوکی اتفاق افتاد که سبب شد گسلهای قومی مذهبی در سیستان و بلوچستان تحریک شود که به دنبال آن تمرکز مدیریتیمان در استان بههم بریزد و همین اتفاقات از کامل شدن حلقه مدیریتی در این منطقه جلوگیری کرد.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه باید نگاه قومی و مذهبی را از استاندار منتخب استان برداریم، اظهار کرد: اگر ۲ سال نگاه قومی و مذهبی که نسبت به یکدیگر در این استان داریم اصلاح کنیم این منطقه به بهترین شکل مدیریت میشود.
وی تاکید کرد: استفاده از تمام ظرفیت سیستان و بلوچستان با حداقل هزینه در جهت کاهش آسیبها در حوزههای مختلف باید تدبیر تیم مدیریتی باشد.
شریفی افزود: انتخاب فردی بومی به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان بازخوردهای مثبت زیادی داشته است. البته بخشی از گروهکهای معاند تروریستی که به عدم انتخاب استاندار از افراد اهل سنت دامن میزدند همچنان در برخی از موارد مشاهده شده که علیه استاندار در فضای مجازی مطلب منتشر میکنند.
انتهای پیام