دکتر محمد دوستار امروز ۱۵ آبان ماه در نشست خبری به مناسبت برگزاری هفدهمین جشنواره بینالمللی حرکت در دانشگاه گیلان، اظهار کرد: این جشنواره یکی از بزرگترین جشنوارههای دانشجویی وزارت علوم است.
وی با اشاره به شعار امسال این جشنواره، افزود: این جشنواره «در مسیر پیشرفت و نوآوری» بوده و فعالیت اجرایی این جشنواره بر دوش خود انجمنهای علمی دانشگاه گیلان در ۱۴ گروه انجام شده است.
رئیس دانشگاه گیلان با بیان اینکه جشنواره حرکت در پنجاه سالگی این دانشگاه انجام شده است، تصریح کرد: دانشگاه گیلان در سال ۱۳۵۰ راهاندازی شد و در سال ۱۳۵۳ پذیرش دانشجو انجام داد و در پنجاه سالگی، این دانشگاه میزبان بزرگترین جشنواره علمی دانشجویی کشور است.
دوستار با بیان اینکه در جشنواره برکت نتایج فعالیتهای علمی دانشجویی و اتحادیههای انجمنهای به معرض نمایش گذاشته میشود، تصریح کرد: در دانشگاهها رشتههای تخصصی گوناگونی وجود دارد که هر دانشگاه با راهاندازی رشتههای تخصصی فعالیتهای مختلفی را انجام میدهند.
وی با بیان اینکه بیش از ۷۵۰۰ انجمن علمی در کشور فعالیت دارند، گفت: در دانشگاه گیلان ۸۰ انجمن علمی فعالیت میکند، اعضا انجمنهای علمی از طریق انتخابات دانشجویان در رشتههای تخصصی انتخاب میشوند.
رئیس دانشگاه گیلان افزود: ۳۵۰۰ اثر علمی از سراسر کشور در هفدهمین جشنواره بینالمللی حرکت دریافت شد؛ داوری جشنواره نیز توسط ۶۵ عضو هیئت علمی از دانشگاههای کشور به صورت تخصصی و حضوری در شش کارگروه انجام میشود.
وی گفت: این کارگروهها شامل علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم کشاورز و دامپزشکی، هنر و معماری، علوم پایه و علوم و تربیتبدنی در ۲۳ پنل است.
رئیس دانشگاه گیلان خاطرنشان کرد: آثار راه یافته از ۲۰ تا ۲۲ آبان ماه در نمایشگاه تخصصی جشنواره به معرض دید عموم قرار میگیرد و داوران به داوری آثار میپردازند تا انجمنهای علمی برتر معرفی شوند.
دوستار افزود: هدف از این جشنواره را فراهمسازی عرصه برای عرضه فعالیتهای علمی، ایجاد انگیزه، کشف استعداد دانشجویان و رقابت علمی بین دانشجویان، شناسایی و تقدیر از آنها برای آمادهسازی دانشجویان به منظور ورود به عرصه علمی بالاتر و ایجاد و راهاندازی شرکتهای دانش بنیان، کارآفرینی و غیره ورود کنند.
وی با بیان اینکه از ۱۱۰ دانشگاه کشور آثار به جشنواره ارسال شد، تصریح کرد: در این سه روز ۴۰۰ دانشجو از ۱۱۰ دانشگاه کشور در دانشگاه گیلان با هم به رقابت میپردازند.
رئیس دانشگاه گیلان گفت: تفاوت جشنواره امسال با سال گذشته تعداد آثار رسیده بوده که از ۱۵۰۰ آثار در سال گذشته دو برابر شده و به سه هزار و ۵۰۰ اثر رسیده است.
دوستار درباره بخش بینالمللی این جشنواره، افزود: دانشجویان خارجی در حال تحصیل در دانشگاههای سراسر کشور به عنوان بخش بینالمللی در این جشنواره حضور دارند.
برگزاری جشنواره کار در دانشگاه گیلان
وی با تاکید بر اینکه هدف دانشگاه گیلان پرورش دانشجویان در چند بعد متخلف است، گفت: یک هفته بعد از برگزاری این جشنواره «نمایشگاه کار» در دانشگاه گیلان با حضور صنایع استان برگزار میشود.
دوستار افزود: این جشنواره مختص استان گیلان بوده و برای ایجاد زمینههای اشتغال دانشجویان و معرفی آنها به بازارکار است.
انتهای پیام