مهرواره «بانور» جایی برای بانوان مسجدی

بانوان در جهاد تبیین نقش مؤثری دارند که از طریق مهرواره «بانور» فرصت حضور بیش از پیش به بانوان داده شد تا از این طریق فعالیت‌های اجتماعی بانوان به نحو بهتری دیده شود بر همین اساس سومین دوره این جشنواره همزمان با میلاد حضرت زینب(س) در استان مازندارن با حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و مدیران این سازمان کار خود را آغاز می‌کند.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام محمد پشم‌فروش- مدیر ارتباطات بنیاد هدایت- در مراسم تشریح برنامه‌های سومین مهرواره «بانور» (نهضت رسانه‌ای بانوان مسجدی حامی مقاومت) که امروز سه‌شنبه ( ۱۵ آبان) با حضور حجت‌الاسلام رضا عزت‌زمانی- معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی- برگزارشد با بیان اینکه اصل وجودی تاسیس بنیاد هدایت شبکه‌سازی و توانمندسازی ائمه جماعات و رشد و ارتقای فکری، مهارتی و مبنایی بانوان فعال در مساجد است، گفت: نقش و اثرگذاری بانوان در اجتماع اهمیت دارد و برهمین اساس برنامه‌های متعددی برای آنها تهیه کرده‌ایم. نقش همسر امام جماعت که در سطح مسجد، محله و شهرستان به عنوان همراه ایشان فعالیت می‌کند اهمیت دارد، همچنین بانوان فعال در مساجد مسائل حوزه زن و خانواده را با برندی تحت عنوان بانور (بانوان کنشگر مسجدی) پیگیری می‌کند و ما در این بنیاد در حال شبکه‌سازی و شناسایی بانوان فعال مساجد هستیم و با پیوست‌های رسانه‌ای اقدامات پیش برده می‌شود. سومین مهرواره بانور از میلاد حضرت زینب(س) اجرا می‌شود.

تاکنون ۵۰ هزار بانوی کنشگر اجتماعی به مهرواره «بانور» پیوسته‌اند

د ر ادامه مریم زادقاسمی- دبیر مهروار «بانور» - نیز با تاکید بر این مطلب که این جشنواره هر ساله از میلاد حضرت زینب(س) تا میلاد حصرت زهرا(س) برگزار می‌شود گفت: اولین مهرواره با هدف شناسایی بانوان فعال مسجدی برگزارشد و حل مسایل حوزه خانواده در هفت محور و ۴۴ مسئله اجرا شد. و خاطرات تبلیغی همسران ایمه جماعات شد که زمینه شکل گیری رادیو بانور شد. ۳۵ هزار بانوی کنشگر مسجدی شناسایی شدند و هزاران قصه و روایت به دست ما رسید که ۱۲۰ برگزیده ملی داشتیم که به مشهد دعوت و دوره آموزشی برای آنها برگزارشد.

وی ادامه داد: دومین مهرواره سال قبل بر روی طراحی سطوح کنشگری در جهاد تبیین در هشت سطح برگزار شد و آموزش دادیم و برگزیدگان در مشهد تجلیل و دوره آموزشی برگزارشد. ارتباط ما با بانور محدود به تهران نیست و در تلاش هستیم به هویت بخشی این گروه‌ها کمک کنیم تا قدمی برای دیده شدن بانوان فعال مسجدی برداریم. امسال با توجه به شرایط روز و اهمیت مقاومت، و حمایت از جبهه مقاومت وظیفه خود دانستیم این شبکه را در همین راستا تهصت رسانه‌ای بانوان حامی مقاومت شروع به کار کرده است و طی این ۴۰ روز در دل ایام فاطمیه رقم می‌خورد و سعی می‌کنیم با روش جهاد تبیین برای یاری حق بسیج شویم.

قاسمی افزود: در جنگ شناختی دشمن دست برتر دارد و تلاش دارد با مدیریت افکار مردم میدان‌داری کند. تلاش مهروهره بانور این است که بانوانی که علاقه به انجام تکلیفشان دارند تلاش داریم بانوان برای کنشگری فعال رسانه‌ای اقدام کنند و در تمام مراکزی که مردم هستند حضور داشته باشند برای رسوای چهره یزیدیان جهان داریم بر همین اساس نیاز است کنشگران فضای آموزشی برگزار کنیم. از میلاد حضرت زینب(س) شبکه راهیاری، سفیران بانو و رسانه‌ها برای رساندن پیام به بانوان مسجدی رسد و امامان محلات هم قرار است در رساندن پیام به کنشگران مسجدز به ما کمک کندد تا بانوان با رمز یا زهرا را ۵۰۰۰۹۶۵۰۰ پیامک می‌شود. در جریان فرایند ثبت‌نام قرار می‌گیرند. از این طریق به ما وصل می‌شوند و اطلاعات نحوه اتصال به مهرواره را دریافت می‌کنند. در بله، ایتا، کانال مدرسه هدایت و حسینیه هدایت از پنج شنبه آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: یک چله عهد جمعی آیت الله الکرسی داریم. طی ۴۰ روز چالش‌های روزانه پیشنهاد می‌شود تا در صفحه خود بارگزاری کنند. فعالیت بانوان در تمام کانال‌ها و پیام‌رسان‌ها خواهد بود. افتتاحیه مراسم در مازندران، ساری با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین قمی  است و تاکنون به شبکه ۵۰ هزار نفری بانوان کنشگر مسجدی دسترسی پیدا کرده‌ایم.

در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین عزت زمانی نیز به ایراد سخنرانی پرداخت.

همچنین در این مراسم از پوستر این دوره از جشنواره نیز رونمایی شد. 

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۵ آبان ۱۴۰۳ / ۱۵:۳۸
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1403081511417
  • خبرنگار : 71461