به گزارش ایسنا، سیدحسین حسینی، سرپرست دانشگاه تهران در سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران که در دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد شهدای محور مقاومت اظهار کرد: جهاددانشگاهی در ۴ دهه گذشته علاوه بر این در عرصه علم و فناوری نیز حضور موثر در کشور داشته و در عرصه فرهنگ نیز همین گونه عمل کرده است. بخصوص در فضای دانشگاهی، بنده به دلیل آگاهی از فعالیت جهاد دانشگاهی، شهادت می دهم که از دهه ۶۰ جهاددانشگاهی در عرصه فرهنگی حضور تاثیرگذاری داشته است.
وی افزود: سیزدهمین جشنواره معرفی فداکاران حوزه دانشجویی در مقام تجلیل در حوزه دانشجویی و فرهنگ سازی است، جمعیت هدفی که مورد توجه این رویداد مهم قرار گرفته، جوانان و دانشجویان کشور هستند. همانطور که این دو قشر در عرصه های مختلف و عرصه جنگ تحمیلی فداکاری و ایثار داشتند، این جمع در آینده اثربخشی خود را در جامعه خواهد داشت.
سرپرست دانشگاه تهران گفت: امروز دانشگاه های بزرگ با تعریف یک یا چندین ارزش کلیدی فرهنگی فعالیت خود را مشخص می کنند که نشان دهنده انتظار از نوع رفتار دانشجویان برای تحقق شعار فرهنگی در میان جامعه است.
حسینی بیان کرد: در حوزه فدکاری و ایثارگری آنچه که اهمیت دارد، تاثیرگذاری اجتماعی است؛ بنابراین انتظار می رود با طرح چنین شعاری و فرهنگ سازیهای صورت گرفته باعث اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی در حوزه فداکاری باشیم.
سرپرست دانشگاه تهران در پایان گفت: من به همه برگزیدگان این همایش تبریک عرض میکنم و برای شما از درگاه خداوند آرزوی سلامت و بهروزی دارم.
انتهای پیام