منصور علیمردانی ظهر امروز (سهشنبه ۱۵ آبانماه) در مراسم اختتامیه تولید محتوا شهرستان خرمدره با اشاره به تصادفات جاده قیدار - ابهر که طی روزهای اخیر هشت نفر از هموطنانمان جان خود را از دست دادند، تصریح کرد: با توجه به اینکه اصلاح جاده یک امر زمانبر و هزینهبر است و به سرعت نمیشود انجام داد، رایزنیهایی برای استقرار ۱۰ تا ۱۵ دوربین در این مسیر انجام شود.
وی با بیان اینکه این امر در کوتاهمدت میتواند مانع سرعت خودروها در این مسیر از عوامل اصلی تصادفات است، باشد، تصریح کرد: در کنار این موضوع با مدیرکل راهداری و راه و شهرسازی استان نیز صحبت کردیم تا در جداول بودجهای برای اصلاح این مشکل و نقاط حادثهخیز در اول کار ببینند.
او با اشاره به اینکه در زمینه بیمارستان نور ولایت خرمدره رئیس با رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان صحبتهایی شده است تا یک نفر از دانشگاه به همراه رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرمدره مامور پیگیری خاص این کار شوند، ادامه داد: ماده ۲۳ که برای این بیمارستان گرفته شده است در حال حاضر به یک معضل تبدیل شده و ما نمیتوانیم بودجهای برای این طرح تصویب کنیم و اگر هم تصویب شود تخصیص پیدا نمیکند.
نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در این ماده شرط شده ۷۰ درصد پروژه را باید بنیاد مستضعفان کار کند و ۳۰ درصد باقیمانده را نیز دولت بودجه دهد لذا در تلاشیم این ماده ۲۳ را یا عوض کرده و یا باطل کنیم.
وی با توضیح اینکه در تلاشیم در طول این مدت سه ماهه باقیمانده برای کامل شدن بودجه رتبه بودجهای استان را افزایش دهیم، افزود: از سال ۸۸ شاخصهای مناطق محروم تغییر پیدا نکرده لذا باتوجه به پیگیریهایی انجام شده این موضوع در دست بازرسی و بازنگری مجدد است.
او با توضیح اینکه سه درصد از درآمدهای نفتی را از کل درآمدها جدا کردهاند، متذکر شد: یک در صد از این درآمدها را به مناطق نفتخیز برای توسعه و عمران میدهند و ۲ درصد مابقی را به مناطق محروم اختصاص میدهند.
علیمردانی با یادآوری اینکه با توجه به شاخصهای تعریف شده در سال ۸۸ خرمدره و سلطانیه هیچ مناطق محرومی ندارند، ادامه داد: در شهرستان ابهر نیز تنها دهستان دولتآباد جزو مناطق محروم است.
انتهای پیام