پرحادثه‌ترین محورهای استان مرکزی کدامند؟

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: محورهای خمین-قورچی باشی، خمین- الیگودرز، فرمهین- خنجین، محور خنداب، محور زیرآب محلات و کنار گذر شمالی شهر اراک، پر حادثه‌ترین محورهای استان هستند.

سرهنگ روح‌الله آشوری، ۱۵ آبان در نشست با اصحاب رسانه با بیان اینکه استان مرکزی هفتمین استان پرتردد کشور است، اظهار کرد: آمار تردد استان مرکزی ۲۸ درصد از متوسط کشوری بالاتر است و روزانه بیش از ۸۰۰ هزار تردد در محورهای مواصلاتی استان انجام می شود، البته در برخی از ایام خاص، بالغ بر یک میلیون تردد نیز در استان ثبت می‌شود.

وی افزود: سه ضلع مرتبط با حوادث رانندگی انسان، راه و وسیله نقلیه هستند که در بررسی‌های صورت گرفته، علت وقوع ۷۰ درصد از حوادث جاده‌ای استان، عامل انسانی است.

آشوری با بیان اینکه تعداد کشته‌های حوادث رانندگی طی ۲۰ سال گذشته کاهشی بوده است، گفت: سالانه ۲۸ هزار نفر بر اثر حوادث رانندگی در جاده‌های کشور فوت می‌کردند که در حال حاضر این آمار به ۱۵ هزار نفر رسیده است هرچند هنوز بسیار بالاست.

وی ادامه داد: طول جاده‌های استان مرکزی بالغ بر ۶۴۳۱ کیلومتر است که ۵۷۰۴ کیلومتر به صورت مسیرهای رفت و برگشتی و فاقد جدا کننده میانی است.

آشوری با تاکید بر اینکه اقدامات پلیس بایستی به صورت کوتاه مدت، زود بازده، کم‌هزینه و اثربخش انجام شود، گفت: پروژه‌های اصلاح نقاط حادثه خیز ۸۵ درصد پیشرفت داشته است که باید هر چه سریع‌تر به سرانجام برسد.

وی با اشاره به وقوع ۹ فقره تصادف منجر به فوت به واسطه تردد خودروهای شوتی در سال گذشته در استان مرکزی گفت: این آمار در سال جاری تا به امروز، به یک فقره رسیده است.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی اضافه کرد: درصد توقیف خودروهای شوتی و حامل کالای قاچاق در استان مرکزی نسبت به سایر استان‌ها بسیار بالاتر است.

آشوری با اشاره به توقیف ۶۲ دستگاه خودروی شوتی توسط پلیس راه استان از ابتدای سال جاری تاکنون گفت: ۴۳۳ دستگاه خودروی شوتی در استان مرکزی ثبت شکایت سیستمی شده و ۳۹۸ خودرو شوتی ثبت شده در استان‌های دیگر در استان مرکزی توقیف شده‌اند که روند رسیدگی قضایی درخصوص آنها در استان در دست اقدام است.

وی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون در استان مرکزی ۱۴ درصد کاهش فوتی‌ها و ۷ درصد کاهش مجروحین را در تصادفات جاده‌ای شاهد بودیم. 

وی با اشاره به تعداد بالای تصادفات منجر به فوت در جاده‌های شهرستان ساوه گفت: عمده‌ترین علت تصادفات در این شهرستان، نبود جایگاه‌های سوخت و مجتمع‌های رفاهی و استراحتگاه در این جاده هاست.

آشوری اضافه کرد: با اقدامات انجام شده در محور زالیان، طی یکسال گذشته کاهش ۴۵ درصدی تصادفات را در این محور شاهد بودیم.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۵ آبان ۱۴۰۳ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1403081511126
  • خبرنگار : 50598