هادی محمدپور در گفتوگو با ایسنا با اشاره به همراهی مجلس با دولت، اظهار کرد: حتی اگر با دوره قبل مقایسه کنید، مشاهده خواهید کرد که مجلس قبل با وجود انقلابی بودن و همسویی سیاسی کامل با دولت سیزدهم، به یکی از وزرای پیشنهادی رای اعتماد نداد و تعدادی دیگر از وزرا نیز رای نسبتا پایینی کسب کردند. در حالیکه در این دوره دیدیم مجلس به تمام وزرای دولت با میانگین رای بالا اعتماد کرد.
وی با بیان اینکه همراهی مجلس با دولت همچنان ادامه داد، افزود: مجلس با ۱۵۶ رای موافق، کلیات لایحه بودجه را تصویب کرد که نشان میدهد قصد کمک به دولت را دارد. تمام کمیسیونها پای کار دولت هستند و با وزرا و رئیسجمهور هیچ چالشی وجود ندارد. همچنین در خصوص استعفای آقای حسینزاده نیز مجددا مجلس با دولت همکاری کرد و اکنون ایشان در سمت معاونت مناطق محروم رئیسجمهور حضور دارد. در سطح کلان مجلس دوازدهم و دولت چهاردهم در کنار هم هستند، زیرا ما رکن ولایت فقیه را داریم و همه گرد ولایت فقیه جمع شده و فعالیت میکنیم.
نایبرئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی با اشاره به وفاق موجود در انتخاب استاندار، بیان کرد: ما در مجمع نمایندگان چند فرد پیشنهادی برای استانداری را به وزارت کشور اعلام کردیم که نام آقای مظفری نیز در بین اسامی بود؛ بنابراین ما در مجمع مشکلی با ایشان نداریم. تعدادی از نمایندگان در روز معارفه آقای مظفری حضور یافتند و عدهای هم که امکان حضور در مراسم نداشتند، پس از آن به دیدار استاندار رفتند که نشان میدهد ما با دولت و جناب استاندار هیچ چالشی نداریم.
محمدپور با اشاره به انتظارات مجمع نمایندگان از استاندار، عنوان کرد: انتظار داریم جناب استاندار بیشتر برای مردم قدمهای اقتصای بردارد تا اینکه کار سیاسی انجام دهد. ما قصد دخالت نداریم و از بعد نظارتی نظر خواهیم داد. اگر پس از یک سال ببینیم رویکردهای سیاسی در استانداری حاکم شده، مشکلی نخواهیم داشت، اما باید بررسی کنیم آیا کسی به دنبال آب شرب مشهد بوده؟ برای مشکل حاشیه شهر و بیکاری طرحی داده شده است؟ انجام اقدامات اقتصادی باید در اولویت قرار گیرد.
وی با اشاره به چالشهای مشهد و خراسان رضوی، گفت: هر ساله حدود ۲۶ میلیون نفر از داخل کشور و حدود ۲ تا ۵ میلیون نفر از خارج کشور وارد مشهد میشوند. مشهد یک کشور است و از جمعیت ۸۵ میلیونی ایران، سالانه نزدیک به ۳۰ میلیون نفر در مشهد حضور پیدا میکنند و برای حل مشکلات، نیازمند همراهی نمایندگان استان با مجموعه استانداری هستیم. قبل از انتصاب آقای مظفری، ما به وزیر کشور اعلام کردیم که خواهش ما این است فردی برای استانداری خراسان رضوی منصوب شود که بیشتر از توجه به مسائل سیاسی، رویکرد اقتصادی داشته باشد.
نماینده مردم گناباد در مجلس ادامه داد: سیاست جزئی از بدنه اجرایی کشور است، اما اگر در دل اقتصاد قرار گیرد، بسیار بهتر نتیجه خواهیم گرفت. ما به هیچ عنوان در انتصاب معاونین استاندار و فرمانداران دخالت نمیکنیم، اما اجازه نمیدهیم افراد ضعیف روی کار بیایند. موفقیت دولت، موفقیت مجلس است و بالعکس. اگر دولت موفق شود، ما هم موفق خواهیم شد.
محمدپور با اشاره به اینکه تا کنون از سمت دولتها به میزان شایستهای به خراسان رضوی توجه نشده است، اضافه کرد: استاندار باید بتواند حق این استان را بگیرد. بسیاری از اعتبارات اگرچه در برنامهها آمده و تصویب شده است، اما تخصیص داده نمیشود. در اینجا مدیران استانی باید کفش آهنی به پا کرده و برای احقاق حقوق استان دوندگی کنند. لذا حتما این روحیه مطالبهگری از دولت باید در آقای مظفری وجود داشته باشد.
انتهای پیام