علیرضا علیپور در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه باشگاه دانشپژوهان جوان برنامههای گستردهای را برای دانشآموزان مستعد در نظر دارد گفت: اگر حمایتهای لازم صورت بگیرد میتوانیم برنامهها را مدیریت کنیم که از مهمترین آنها آموزش عمومی ترکیبیات در کل ایران برای تمام استعدادهای ایرانی علیالخصوص استعدادهای نقاط محروم است.
وی با بیان اینکه میتوانیم بستری را فراهم کنیم تا دانشآموزان مستعد از سنین پایین یعنی کلاس چهارم و پنجم دبستان کم کم با این مقوله آشنا شوند تا استعدادها شناسایی و آموزشهای مناسبی برای آنها در نظر گرفته شود و برای سالهای آینده آماده شوند افزود: این طرح در ذهن است اما تا مراحل اجرایی آن انجام شود نیاز به حمایت مالی و زیرساختی دارد تا شرایطی فراهم و امکان دسترسی مهیا شود و بتوان افراد را تحت پوشش قرار داد.
رئیس کمیته علمی المپیاد ترکیبیات با بیان اینکه اکثر مخاطبان دانش آموزان سمپاد هستند، درباره سطح سوالات المپیاد ادامه داد: سطح سوالات تقریبا مشابه سوالات المپیاد جهانی ریاضی و کامپیوتر است. در المپیاد جهانی هم سوال ساده و هم متوسط و سخت وجود دارد البته میزان سوالات ساده المپیاد جهانی از سوالات ساده که در مسابقات کشوری برگزار میشود، سختتر است.
علیپور درباره نحوه درس خواندن برای المپیادها گفت: دانشآموزان برای المپیاد باید مدت زمان بیشتری برنامهریزی کنند، حداقل فرصت یکی دو ساله نیاز است تا آموزشهای لازم را ببینند و توانمندیهای حل مسئله را بالا ببرند تا بتوانند در مسابقات موفق باشند.
وی با بیان اینکه منابع المپیاد خیلی زیاد نیستند عنوان کرد: در حال حاضر کتابهای المپیادی تالیف شده و مشخص است و امیدواریم با حمایتهای لازم بتوانیم منابع المپیادی زیادی را تالیف کنیم و در اختیار دانشآموزان قرار دهیم.
رئیس کمیته علمی المپیاد ترکیبیات با بیان اینکه باشگاه دانش پژوهان قبل از برگزاری المپیاد مسابقه یا کلاس برای دانشآموزان برگزار نمیکند اظهار کرد: طرحهای آموزشی علی الخصوص برای مناطق محروم ارائه و کلاسهای آموزشی در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام