علی حسنزاده در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به برنامهریزی برای تبدیل ۵۰ مدرسه استان به مدارس همیار طبیعت، اظهار کرد: از این تعداد هشت مدرسه در شهر کرمانشاه و مابقی در شهرستانهای استان قرار دارند.
حسنزاده با بیان اینکه مدارس همیار طبیعت به مدارسی گفته میشود که تمامی دانشآموزان آنها همیار طبیعت باشند، افزود: تا پایان سال تحصیلی همه این ۵۰ مدرسه به مدارس همیار طبیعت تبدیل خواهند شد.
رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکتهای مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت: در مدارسی که همیار طبیعت میشوند، بذر و گلدان به صورت رایگان در اختیار دانشآموزان قرار خواهد گرفت تا آنها بعد از دریافت آموزشهای لازم از بذر کاشته شده توسط خود مراقبت کرده تا این بذرها به نهال تبدیل شوند و در نهایت نهالهای تولید شده توسط آنها در نهالستان مدرسهشان کاشته شود.
وی تاکید کرد: در این طرح قرار است تمامی مدارس مجری طرح صاحب یک نهالستان شوند.
حسنزاده سپس با اشاره به طراحی دورههای مهارتافزایی برای دانشآموزان در مدارس همیار طبیعت، گفت: برای برگزاری دورههای آموزشی برای دانشآموزان همیاران طبیعت به منظور استفاده از ظرفیت آنها در حفاظت از عرصههای منابع طبیعی استان برنامهریزی کردهایم.
وی با اشاره به اهتمام مجموعه منابع طبیعی استان برای مردمی کردن حفاظت از منابع طبیعی از طریق دانشآموزان به عنوان آیندهسازان فردای کشور، تاکید کرد: زمانی که دانشآموزان همیار طبیعت میشوند، ضمن اینکه خودشان حافظان خوبی برای حفاظت از منابع طبیعی خواهند بود، خانوادهها و اطرافیان خود را هم به حفاظت از منابع طبیعی ترغیب خواهند کرد.
حسنزاده با اشاره به پای کار بودن دانشآموزان استان کرمانشاه برای حفاظت از منابع طبیعی استان، گفت: هماکنون ۴۵ هزار دانشآموز استان همیار طبیعت هستند.
انتهای پیام