یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی آغاز به کار کرد

یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه، خصوصی‌سازی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری، کیش‌اینوکس ۲۰۲۴ آغاز شد.

به گزارش ایسنا، نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه، خصوصی‌سازی و معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری کشور (کیش اینوکس ۲۰۲۴) از امروز ۱۴ آبان ماه با حضور حجت اله صیدی - رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار - در جزیره کیش آغاز و تا پنج شنبه ۱۷ آبان ماه ۱۴۰۳ ادامه دارد.

این رویداد، هرساله با حمایت و مشارکت گسترده وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و بنگاه‌های اقتصادی، بخش‌های دولتی و خصوصی و همچنین مشارکت کنندگان بین‌المللی و با حضور روسای نهادهای مالی دولتی و خصوصی و فعالان اقتصادی کشور به محلی در جهت ارائه چشم اندازی از قابلیت‌ها، ظرفیت‌ها و شرایط کلان اقتصاد کشور، با برگزاری نشست‌های تخصصی با موضوعات روز اقتصادی در ابعاد کشوری و جهانی تبدیل شده است.

جعفر قادری - عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در حاشیه افتتاحیه نمایشگاه کیش اینوکس گفت: در مجلس یازدهم قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها تصویب شد.

وی با اشاره به مواد موجود در این قانون گفت: ساختارهایی از جمله توسعه دامنه، رتبه بندی شرکت‌ها، تضمین‌های دولتی و شرکتی، مولدسازی دارایی‌ها و صندوق پروژه‌ها و انتشار اوراق مشارکت ارزی از جمله مواردی است که در این قانون فراهم شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به مزیت‌های این قانون برای صنایع مالی گفت: مفاد موجود در این قانون برای بازار پول، سرمایه و بیمه بسیار حائز اهمیت و مهم است و می‌تواند در تامین مالی کمک بسیاری باشد.

ضرورت جذب سرمایه گذاری خارجی 

همچنین قدیر قیافه - نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران -در بخش دیگری از این برنامه گفت: واقعیت این است که امروز حال بنگاه‌ها و شرکت‌های بورسی هیچ کدام خوب نیست و دلیل اصلی این حال بد اقدامات و تصمیمات نامطلوبی است که اتخاذ شده و برای بازار سرمایه به شدت بحران زا است.

وی گفت: امروز این ضرورت وجود دارد که اقدام به جذب سرمایه‌گذاری از خارج کشور کرد. متاسفانه بی ثباتی‌های اقتصادی و سیاسی پاشنه آشیل اقتصاد کشور است. اگرچه مسئولات در دولت و مجلس تلاش بسیاری می‌کنند، اما زمانی که آیین نامه‌های اجرایی اتخاذ می‌شود در برخی مواقع حتی مخالف قوانین است که مشکلاتی برای ثبات اقتصادی ایجاد می‌کند.

نایب رئیس اتاق بازرگانی ادامه داد: امروز کشور ما با ۲۷.۳ تریلیون دلار ذخایر و منابع طبیعی نتوانسته اقتصادی شکوفا داشته باشد. ما به سرمایه‌های مالی در کشور توجه داریم اما اگر به سرمایه‌های انسانی توجه نکنیم نمی‌توانیم به توسعه برسیم؛ چراکه  باید نخبگان علمی و اقتصادی خود را حفظ کنیم.

گفتنی است؛ این رویداد امسال، در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» با محورهایی از جمله هدایت نقدینگی به بخش‌های مولد اقتصادی، بررسی سیاست‌های کنترل رشد نقدینگی و مهار تورم، بهره گیری از شیوه‌های نوین تامین مالی، نقش بانک‌ها در جهش تولید از طریق تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی، تمرکز بر اجرای دستورالعمل حاکمیت شرکتی، نقش بازار سرمایه در تحقق شعار سال، تامین مالی و تقویت شرکت‌های دانش بنیان از طریق بازار سرمایه، افزایش شفافیت و حرکت در مسیر پیش بینی پذیرتر شدن اقتصاد ملی، تنوع روش‌های واگذاری در روند خصوصی‌سازی، طراحی محصولات نوآورانه در صنعت بیمه و نقش این صنعت در ایجاد فضای امن سرمایه گذاری، معرفی آخرین ظرفیت‌های سرمایه گذاری در کشور، جایگاه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در تولید، صادرات و دیپلماسی اقتصادی و بسیاری از مسائل روز اقتصادی کشور و با حضور مقامات، مسئولین، کارشناسان و دست اندرکاران اقتصادی کشور، برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۴ آبان ۱۴۰۳ / ۱۸:۱۱
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1403081410669
  • خبرنگار : 71956