افزایش مرجعیت علمی سازمان تات در سطح جهانی با توسعه ارقام جدید گیاهی، زراعی و باغی

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: این سازمان با معرفی ارقام باکیفیت زراعی و باغی موسسه‌های تحقیقاتی و ترویج آن می‌تواند مرجعیت علمی خود را در کشاورزی کشور و حتی در سطح جهانی تقویت کند.

به گزارش ایسنا، غلامرضا گل‌محمدی در یکصد و پنجاه و دومین جلسه شورای معاونان این سازمان، با بیان اینکه ارقام جدید نقش اساسی در افزایش بازده تولیدات کشاورزی و تأمین امنیت غذایی کشور ایفا می‌کنند، افزود: ترویج و گسترش نفوذ این ارقام، یکی از اصلی‌ترین راهبردهای سازمان تات برای تحقق اهداف کلان برنامه هفتم توسعه است.

وی با اشاره به برپایی جشنواره ارقام گیاهی، این رویداد را فرصتی برای نمایش دستاوردهای دانش‌بنیان کشاورزی کشور دانست و آن را مایه افتخار وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تات عنوان کرد.

به گفته گل‌محمدی، حدود ۳۰ درصد از تولید محصولات زراعی کشور به کیفیت و نوع ارقام مورد استفاده بستگی دارد و این امر اهمیت توجه به تولیدات بومی و دانش‌بنیان را دوچندان می‌کند.

وی تأکید کرد: سازمان تات با معرفی ارقام با کیفیت، می‌تواند مرجعیت علمی خود را در کشاورزی کشور و حتی در سطح جهانی تقویت کند.

رئیس سازمان تات، با بیان اینکه این سازمان با تولید هسته‌های اولیه ارقام زراعی و باغی، سالانه از خروج یک میلیارد دلار ارز جلوگیری می‌کند، از همسوسازی تمامی برنامه‌ریزی‌ها با اهداف برنامه هفتم توسعه خبر داد و اظهار کرد: تمامی اقدامات باید در جهت رفع مشکلات مرتبط با این برنامه هدایت شوند.

وی همچنین به اهمیت نقش روابط عمومی و رسانه در سازمان تات اشاره کرد و گفت: روابط عمومی باید به‌عنوان ویترینی برای نمایش جایگاه و اهمیت سازمان در کشور عمل کند.

گل‌محمدی، لزوم برنامه‌ریزی جامع در این بخش را مطرح کرد و خواستار استفاده از تمام ظرفیت‌های روابط عمومی و رسانه‌ای موسسه‌های و مراکز برای ارتقای عملکرد سازمان شد.

به گزارش  سازمان تات، وی بر اصول صداقت، پاکدستی و دلسوزی در اجرای برنامه‌ها تأکید کرد و از مدیران و معاونین خواست تا به این ارزش‌ها توجه ویژه داشته باشند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۴ آبان ۱۴۰۳ / ۱۵:۰۶
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1403081410523
  • خبرنگار :