عابدین کوهی امروز دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳، در نشست خبری با رسانهها با موضوع تبیین روشهای جایگزین قضایی اظهار کرد: در استان ایلام بیش از هزار نفر صلحیاب که در مساجد، تکایا و ادارات مشمول فعالیت هستند که بیش از ۲۱۵ هیئت در امر صلح و سازش فعال هستند.
معاون حل اختلاف دادگستری استان ایلام گفت: هیئت صلح در حال حاضر در شهرکهای صنعتی، پتروشیمی و پالایش گاز نیز مشغول فعالیت هستند تا اگر بین کارمندان و کارفرمایان مشکلی پیش آمد بتوانند آن را حل کنند.
کوهی افزود: هیئت صلح را به بازداشتگاهها، کلانتریها و کانون اصلاح تربیت نیز رساندهایم افرادی که قدرت نفوذ بیشتری دارند در این مکانها مشغول فعالیت هستند.
وی در خصوص تیم واکنش سریع نیز گفت: تیم واکنش سریع افرادی هستند که قدرت نفوذ بالایی دارند و برای اختلافات و مشکلاتی که پشت سر آنها خطراتی همچون قتل وجود دارد، اعزام میشوند.
معاون حل اختلاف دادگستری استان ایلام افزود: رابطهایی نیز در کلانتریها مستقر شدهاند تا بتوانند پروندهها را در همان مراحل اولیه در کلانتری به سازش ختم کنند.
وی افزود: حسابی بر پایه اساسنامه ستاد صبر تشکیل شده است صرفاً برای آزادی زندانیان و یا حمایت از خانواده آنها به کار گرفته میشود. در اینجا حمایت اصحاب رسانه برای معرفی این کارها و دریافت کمک بیشتر بسیار موثر است. هر خیری که بخواهد کمک کند در راستای همان هدف او، این کمکها صورت میگیرد.
معاون حل اختلاف دادگستری استان ایلام ادامه داد: در حال حاضر ۱۵۰ شعبه حل اختلاف داریم که از این تعداد ۸۴ مورد در شهر و ۶۸ مورد در روستا هستند که چندین بار نیز حائز رتبههای برتر شدهاند.
کوهی با اشاره به اینکه ۴۹ درصد پروندهها به مصالحه خاتمه پیدا کردهاند گفت: امسال ۲۵۳ مورد پرونده به صلح و سازش ختم شده است و همچنین تعداد ۱۵۳ نفر نیز از زندان آزاد شدهاند.
در پایان گفت: پویشهای مختلف، همایش داوری ستاد صبر، کارگاههای آموزشی، دورههای تفریحی و آموزشی برای کارکنان و ارائه تسهیلات نیز از جمله کارهای دیگر ستاد صبر استان ایلام بوده است.
انتهای پیام