فروغ شباهنگ در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج از سال ۱۴۰۱ تشکیل شده و بیمارانی که دارای نشان بیماری باشند میتوانند مطابق با بسته ابلاغی از مزایای این صندوق استفاده کنند.
وی اظهارکرد: تا کنون در این زمینه ۱۱ هزار و ۶۷۰ بیمار در سامانه های بیمه سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد نشان دار شدهاند.
مدیرکل بیمه سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ۱۰۷ گروه بیماری تحت پوشش صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج قرار دارد که مواردی همچون سرطان، دیابت، ام اس و بسیاری موارد دیگر در زیر مجموعه بیماری های خاص و صعب العلاج تعریف شدهاند.
شباهنگ خدمات توانبخشی بیماری اوتیسم را تحت پوشش بیمه سلامت دانست و تصریح کرد: برای بیمهشدگان این بیماری ۱۰۰ درصد تعرفه در بخش دولتی و ۸۰ درصد تعرفه در بخش خصوصی توسط بیمه سلامت و صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج پرداخت میشود.
وی ادامه داد: بیمه شدگان در مراجعه با بخشهای غیردولتی صرفاً ۲۰ درصد هزینه را پرداخت میکنند و در بخشهای دولتی هزینهای پرداخت نمیکنند.
مدیرکل بیمه سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: افراد نشاندار شده در سامانههای بیمه سلامت با حمایت صندوق بیماران خاص و صعب العلاج بدون محدودیت سنی تحت پوشش هستند.
شباهنگ بیان کرد: بسته خدمات بیماران اوتیسم شامل مداخلات کاردرمانی، ارزیابی گفتار، مداخلات گفتار درمانی، مداخلات رفتاری آموزشی، مداخلات مشاور حمایتی، مشاوره و تجویز سمعک می شود.
انتهای پیام