محسن روحی پیش از ظهر امروز ۱۴ آبانماه در نشست خبری به مناسبت هفته کتاب با اشاره به پژوهش انجام شده در شهر کرمان درباره چگونگی گذراندن اوقات فراغت اظهار کرد: در جامعه مورد بررسی، مردم کرمان بعد از تلفن همراه و تماشای تلویزیون، مطالعه کتاب در رده سوم این پژوهش قرار گرفته و تفریحات دیگر مانند رفتن به طبیعت، سفر و ... در ردههای بعدی قرار دارند و میزان خرید کتاب در این جامعه هدف، سالانه بین ۵۰۰ هزار تومان تا دو میلیون تومان متفاوت است.
طبق اعلام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، در هشت ماهه امسال مجوز انتشار ۳۶۸ کتاب صادر شده که تاکنون حدود ۱۷۶ مورد آن چاپ شده است.
به گفته وی، ۶۸ موسسه انتشاراتی فعال در استان داریم که ۴۹ مورد آن در شهر کرمان است و همچنین ۸۶ کتابفروشی فعال در شهر کرمان داریم.
«جشنواره ملی روستاها و عشایر دوستدار کتاب هر ساله برگزار میشود که در سال گذشته از استان کرمان برای اولین بار دو روستای قنات ملک رابر و کهنسیاه سیرجان انتخاب شدند. گفتنی است در سنوات گذشته یک روستا از استان برگزیده میشد». این مطلب بخش دیگری از سخنان روحی در جمع خبرنگاران بود.
به گفته وی، ۳۰ آبانماه روز ملی قهرمان است که باید به تبیین این روز از جمله با اکرانهای شهری پرداخت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان پیشنهاد کرد که همانند یکی از مساجد شهر کرمان که شنبههای کتاب برگزار میکند، سایر مساجد نیز یک روز هفته را به کتابخوانی اختصاص دهند.
وی در پایان بیان کرد: نمایشگاه کتاب در دوران کرونا مجازی برگزار شد و بعد از دوران کرونا همچنان مجازی برگزار و کتابها به صورت رایگان ارسال میشود ضمن آنکه تخفیفات عمومی نیز در آن وجود دارد.
به گزارش ایسنا، وحید محمدی سرپرست معاونت فرهنگی رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان نیز در این مراسم اظهار کرد: فردا جشن کتاب در روستای کهنسیاه سیرجان به عنوان روستای برگزیده دوستدار کتاب برگزار خواهد شد.
بر اساس اعلام وی، ۲۳ آبانماه هفته کتاب آغاز و در این هفته برنامههای مختلف توسط نهادهای مرتبط در سطح استان برگزار میشود.
محمدی حضور در کتاب فروشیها، جشن کتاب، نشستهای کتابخوانی، رونمایی از چند کتاب، طرح محله دانا، پالایش کتاب و تعویض کتب کهنه با نو، درهای باز کتابخوانی و ... را از جمله برنامههای هفته کتاب در استان کرمان برشمرد.
انتهای پیام