گردن‌کلفتی برخی غرفه‌داران «سعدالسلطنه» از گذشته تاکنون

سرپرست سابق سازمان نوسازی و بهسازی شهر قزوین گفت: در سنوات گذشته شاهد بودم که چندین غرفه بدون قرارداد هم واگذار شده بود و از طرفی همین غرفه‌داران اصلاً حاضر به انعقاد قرارداد نمی‌شدند.

سید صادق قدسی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص واگذاری غرفه‌های سعدالسلطنه در قالب مزایده اظهار کرد: غرفه‌های مجموعه سعدالسلطنه باید در قالب مزایده، با قیمت کارشناسی و رعایت آیین‌نامه واگذار شود تا همه شهروندان بتوانند در فرصتی عادلانه از این ظرفیت بهره‌مند شوند.

وی افزود: واگذاری غرفه‌های سعدالسلطنه به‌صورت مزایده نگاهی بود که من نیز در زمان مدیریت خود داشتم و حتی در زمان مدیریت بنده نیز ۲ مرتبه مزایده برگزار شد، منتها زمانی که بنده مسئولیت سازمان نوسازی و بهسازی را داشتم، زمانی بود که پیک همه‌گیری ویروس کرونا رو به کاهش بود و وضعیت مشاغل و اصناف هنوز ثابت و پایدار نشده بود؛ بنابراین در آن شرایط بد اقتصادی نمی‌توانستیم به سایر غرفه‌داران فشار بیاوریم؛ اما با این‌ حال برای غرفه‌های خالی مزایده برگزار کردیم.

سرپرست سابق سازمان نوسازی و بهسازی شهر قزوین تصریح کرد: چالشی که امروز مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر قزوین با آن مواجه است، در زمان مدیریت بنده وجود نداشت. من زمانی سرپرست سازمان نوسازی و بهسازی شهر قزوین شدم که شیوع ویروس کرونا کاهش پیدا کرده بود و به دلیل وجود این بیماری بسیاری از حجره‌داران به مدت یک تا ۲ سال فاقد قرارداد بودند؛ بنابراین اولویت و تمرکز کارم بر روی عقد قرارداد و دریافت بدهی شهرداری از مستأجران بود.

وی خاطرنشان کرد: بنده در زمان مدیریتم حتی یک حجره  از مجموعه نفیس سعدالسلطنه را بدون مزایده به احدی واگذار نکردم؛ اما به این خاطر که بدهی چندساله مستأجران را اخذ کردم به غرفه‌داران فشار آمد و دیگر صلاح نبود که با آن‌ها وارد چالش جهت تخلیه شوم.

قدسی‌پور در خصوص قیمت‌گذاری غرفه‌های سعدالسلطنه، افزود: میزان مبلغ اجاره غرفه‌های سعدالسلطنه بر اساس نظر یک هیئت سه‌نفره از کانون کارشناسان، کارشناسی می‌شد و در هیچ سالی قیمت‌گذاری بر عهده مدیرعامل سازمان نوسازی بهسازی شهر قزوین نبوده است.

وی با اشاره به برگزاری مزایده در زمان مدیرعامل پیش از خود، افزود: پیش از  مدیریت بنده، مدیرعامل سابق سازمان نوسازی و بهسازی شهر قزوین نیز اقدام به برگزاری مزایده غرفه‌های سعدالسلطنه کرده بود اما بین تمامی ۱۵۰ غرفه برگزار نشده بود و مزایده تنها برای ۳ الی ۴ غرفه برگزار شده بود.

قدسی‌پور در پایان گفت: در سنوات گذشته شاهد بودم که چندین غرفه بدون قرارداد هم واگذار شده بود و از طرفی همین غرفه‌داران اصلاً حاضر به انعقاد قرارداد نمی‌شدند.

به گزارش ایسنا، اواسط شهریور ماه سال جاری محمد محمودی‌کلایه، مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری قزوین، از سودجویی و فرصت‌طلبی عده‌ای همراه با حمایت برخی ذی‌نفعان پیدا و پنهان که اجرای قانون و عدالت در واگذاری غرفه‌های سعدالسلطنه را به چالش کشیده، انتقاد کرده بود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۴ آبان ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1403081410256
  • خبرنگار : 50560