حجتالاسلام والمسلمین حسن قانع در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به تغییر ساختار شورای توسعه فرهنگ قرآنی گفت: در زمان ریاست شهید آیتالله رئیسی در شورای عالی انقلاب فرهنگی، موضوع انتقال دبیری و مسئولیت شورای توسعه فرهنگ قرآنی از وزارت کشور به سازمان تبلیغات اسلامی رخ داد و این مسئله در شورای مذکور مصوب شد.
وی افزود: بعد از جلسات متعددی که در سازمان تبلیغات اسلامی پیرامون شورای توسعه فرهنگ قرآنی برگزار شد، ساختار شورای توسعه فرهنگ قرآنی استانها به نمایندگان ولی فقیه در استانها و ادارات کل تبلیغات اسلامی و دستگاههای مربوطه ابلاغ شد.
قانع با بیان اینکه در استان فارس حداقل در ۴ محور برنامهریزیهای ویژهای در استان در حوزه قرآنی خواهیم داشت، گفت: تعمیق و تدبر آموزههای قرآنی و انس و ترویج آموزههای قرآنی در استان؛ رفتارسازی اجتماعی و ارتباط با قرآن؛ تسهیلگری خدمات قرآنی در سطح استان و شبکهسازی جامعه قرآنی استان برای ایجاد گفتمانهای قرآنی ۴ محور برنامهریزیهای ما در شورای قرآنی استان خواهند بود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس با تصریح اینکه این راهبردها جنبه نخبگانی، نیمه نخبگانی و عمومی دارد، افزود: استان فارس به دلیل ظرفیتهای متکثری که از دیرباز داشته و اکنون هم دارد، حقیقتاً قطب قرآنی کشور است.
امام جمعه موقت شیراز بیان کرد: به یاری خدا ۴ راهبرد مذکور را در دستور کار قرار خواهیم داد تا اقدام و جهش ویژهای در حوزه ترویج آموزههای قرآنی در استان داشته باشیم و استعدادها و ظرفیتهای بالقوه و بالفعل خطه زرخیز فارس در حوزه قرآنی بیش از پیش شکوفا و نمایان شود.
قانع، وجود حضرت شاهچراغ(ع) به عنوان کاتب بزرگ قرآن، علما و مفسرانی چون ملاصدرا، آیتاللهالعظمی مکارم شیرازی، صاحب تفسیر نمونه، وجود دروازه قرآن به عنوان بزرگترین المان قرآنی جهان سلام و فعالیت بینالمللی مجموعههای قرآنی مانند بیتالاحزان استهبان و دارالتحفیظ جهرم را از جمله ظرفیتهای قرآنی استان فارس اعلام کرد.
انتهای پیام