غلامرضا مالکی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اصفهان و دبیر جشنواره حرکت، امروز، دوشنبه ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۳، در آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت، اظهار کرد: این جشنواره بهانهای شد تا جمعی از فرهیختگان دانشگاه، رؤسای واحدهای استانی، فرهنگی دانشجویی و نخبگان دانشجویی عضو انجمنهای علمی در کنار سکانداران مدیریتی دانشگاه، راهبران فرهنگی دانشگاه و صاحبان صنایع گرد هم بیاییم تا با انعکاس و انتقال تجارب موفق دانشجویی برای دوره جدید، از این حرکت بهعنوان مقدمهای برای حرکت یاد کنیم و یادآور شویم که انجمنهای علمی میتوانند برای مراکز و دانشگاه کاربردی تحول آفرین باشند.
وی افزود: ما اعتقاد راسخ داریم که انجمنهای علمی میتوانند برای مراکز و دانشگاه جامع علوم کاربردی نوید بخش توسعه آموزشهای مهارتی شغل محور و ثروت آفرین باشند. همچنین، معتقد هستیم که انجمنهای علمی میتوانند خلاء احتمالی ارائه آموزشهای مهارتی را در سطح مراکز تا حد زیادی پوشش دهند و تمام این موارد با اعتقاد به این جمله میسر خواهد بود که ما میتوانیم و باید بتوانیم.
دبیر جشنواره حرکت ادامه داد: به دلایل مختلف شاید در مستند سازی فعالیتهایمان آنطور که باید و شاید موفق نبودیم، اما آمار و ارقام بیانگر این است که ما دانشجویان نخبهای در سطح مراکزمان داریم.
مالکی گفت: عملکرد یک ساله گذشته انجمنهای علمی به گواه آمار و ارقام جشنواره موید این نکته است که حدود ۵۹ کتاب توسط دانشجویان ما از خرداد سال گذشته تا خرداد امسال چاپ شده، حدود ۲۸ اختراع ثبت شده و حدود ۹۰ اثر مرتبط با فعالیتهای کارآفرینانه داشتهایم که تمام اینها نویدبخش آیندهای روشن با نگاه ویژهای به انجمنهای علمی برای دانشگاه علم کاربردی خواهد بود.
وی بیان کرد: در جشنواره حرکت امسال برای نخستین بار عملاً دبیرخانه علمی و دبیرخانه اجرایی از هم جدا شد و بهصورت متمرکز داوری آثار توسط دبیرخانه علمی مستقر در دانشگاه انجام شد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اصفهان نیز یادآور شد: در بازه زمانی دو ماهه، ۹۷۰ اثر از آثار ارسالی در جشنواره ثبت شد که از این حدود ۳۱۸ اثر به مرحله داوری راه پیدا کرد و در نهایت پس از داوری آثار، ۴۸ اثر بهعنوان آثار برگزیده به مرحله نهایی راه پیدا کردند.
انتهای پیام