عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

رویکردهای آموزشی باید در راستای تقویت روحیه انقلابی و حضور در میدان باشد

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: رویکردهای آموزشی تربیتی و بصیرتی مان باید در راستای تقویت ایمان و روحیه انقلابی و حضور در میدان و صحنه باشد و گزارش محور نباشد بلکه نتیجه محور باشد و خروجی آن‌ها را باید مورد بررسی قرار دهیم.

آیت الله کعبی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در دیدار با حجت الاسلام حسین دشتی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام علی ابن ابیطالب(ع) که امروز ۱۴ آبان‌ماه برگزار شد، اظهار کرد: قم برای کار و فعالیت دارای ظرفیت بسیار بالایی است و افق‌هایی که مقام معظم رهبری در چند سطح برای قم ترسیم نموده‌اند، گواهی بر این ادعاست؛ ایشان در سطح مردمی، قم را پایگاه جهاد و دین و قیام در راه خدا و خاستگاه اصلی انقلاب و اسلام در سطح منطقه و بین‌الملل می‌دانند.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری افزود: یکی از ظرفیت‌های بین‌المللی قم حوزه جامعة المصطفی(ص) است که با دارا بودن طلاب کشورهای دیگر و تعدد فرهنگ‌ها و تمدن‌های مختلف می‌تواند مرکز نشر انقلاب اسلامی در جهان شود.

آیت‌الله کعبی با بیان اینکه دو نگاه به شهر قم وجود دارد، گفت: یک نگاه امام و رهبری و بزرگان حوزه و مراجع است که قم را خاستگاه جهاد، اجتهاد و مرکز قیام برای خدا و منشأ حرکت در سطح کشور و جریان‌ساز می‌دانند؛ و دوم نگاه دشمن به قم است که قم اسلامی و انقلابی مقاوم را می‌خواهد تبدیل به قم زاویه‌دار با اهل بیت و انقلاب کند و در این راه تلاش‌هایی می‌کند که از نگرانی‌های رهبری نیز هست و باید در این زمینه اقداماتی صورت گیرد.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: یکی از وظایف ذاتی سپاه با هماهنگی نهادهای انقلابی این است که جلوی این اتفاق خطرناک را بگیرند و لازمه‌ این کار دیده‌بانی و رصد مستمر، ارزیابی مداوم و برآورد به هنگام از وقایع است تا وضعیت بعدی و افق‌های آینده را ببینیم و طرح و برنامه برای تحول داشته باشیم.

آیت الله کعبی گفت: یکی از راه‌ها در پیشبرد کارها و طرح‌های مختلف، تقویت قرارگاه ۱۹ دی است که زیر نظر آیت الله سعیدی، ‌ سردار موحد و سپاه است، باید آن‌ها را تجهیز و تلاش کرد تا تبدیل به قرارگاه امنیتی با رویکرد فرهنگی و اجتماعی شود تا بتواند کمک خوبی برای رفع موانع و مشکلات باشد، دومین کار نیز تقویت شبکه صالحین در مساجد قم و تقویت پایگاه‌های بسیج است.  

وی ضمن گرامیداشت شهادت سید حسن نصرالله و شیخ صفی الدین عنوان کرد: برگزاری مراسم قرائت دعاها و برنامه‌های مختلف اعتقادی، اخلاقی و تربیتی در حزب الله لبنان و در سطوح مختلف نیروهای آن‌ها باعث تربیت امت مقاومی شده است که شاهد آن هستید، ما نیز رویکردهای آموزشی تربیتی و بصیرتی مان باید در راستای تقویت ایمان و روحیه انقلابی و حضور در میدان و صحنه باشد و گزارش محور نباشد بلکه نتیجه محور باشد، خروجی آن‌ها را باید مورد بررسی قرار دهیم که مثلاً آیا منجر به نماز اول وقت خواندن یا کاهش آسیب‌های اجتماعی و افزایش ایمان و بصیرت شده است یا نه؟

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سپاه علی بن ابیطالب(ع)، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم،  گفت: انقلاب اسلامی نعمت بی‌بدیلی است و در عصر غیبت به ما کمک می‌کند تا بتوانیم برای حرکت در مسیر ظهور ظرفیت پیدا کنیم.

آیت الله کعبی اظهار کرد: فرهنگ جهاد و فداکاری را امام احیا کرد و این نظام انقلابی بر پایه‌ جهاد برای خدا و روحیه جهادی بنا شده است که تبلور آن در مبارزه با آمریکاست و این مبارزه دائمی و همیشگی حق و باطل است.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با توجه به سالروز تسخیر لانه جاسوسی و هفته استکبارستیزی به بیان فرمایشاتی از امام راحل(ره) پرداخت، و گفت: بخشی از فرمایشات امام در خصوص توصیه به دولت‌ها بود و اینکه دولت جمهوری اسلامی باید تمام توان خود را در اداره بهتر امور مردم انجام دهد اما این بدان معنا نیست که از اهداف انقلاب اسلامی که ایجاد حکومت جهانی اسلام است دور بماند.

وی با بیان اینکه رهبری تبلور اسلام ناب محمدی و مکتب اهل بیت و خط امام است که امروز محکم و با اقتدار ایستاده است، گفت: ما دو نوع مقاومت داریم؛ یک مقاومت منطقه و بین‌الملل که خط اول آن غزه و لبنان است و دوم مقاومت داخلی یا استحکام داخلی کشور که بر پایه ایمان، امید، الهام بخشی، ولایت مداری، روحیه جهادی و انقلابی و حل مشکلات اقتصادی است که با حکمرانی مردمی و اجرای سیاست‌های اقتصادی رهبری قابل اجرا است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پایان، تشکیل کارگروه مقاومت جهت بررسی اقداماتی که می‌توان در مورد مقاومت و فرهنگ مقاومت چه در سطح بین الملل و چه در داخل کشور انجام داد را پیشنهاد کرد.

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام دشتی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام علی ابن ابیطالب(ع) ضمن تشکر از آیت الله کعبی، ارتباط و حضور در محضر علما و کسب تجربه و اطلاعات از این بزرگواران را منشا خیر و برکت دانست و ابراز امیدواری کرد تا این ارتباطات مستمر باشد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۴ آبان ۱۴۰۳ / ۱۱:۲۵
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403081410202
  • خبرنگار :