برگزاری مانور ساعت صفر جمعیت هلال احمر در سیستان و بلوچستان

مدیر عامل هلال‌ احمر سیستان و بلوچستان گفت: مانور ساعت صفر برای ارزیابی آمادگی نیروهای امدادی و بررسی تجهیزات و امکانات موجود در هلال‌ احمر این استان بامداد امروز به مدت ۲ ساعت برگزار شد.

سیدمحمدمهدی سجادی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: در این مانور سرعت عمل امدادگران، تیم بندی و اعزام به محل در سریع‌ترین زمان مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: تیم های واکنش سریع این جمعیت با تجهیزاتی به‌روز و کادر مجرب خود، آمادگی کامل برای ارائه خدمات به موقع و مؤثر در بحران‌ها را دارد.

مدیرعامل هلال‌احمر سیستان و بلوچستان گفت: این آمادگی شامل آموزش‌های مستمر و تمرینات منظم است که به افزایش کارایی و سرعت عمل تیم کمک می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: تیم‌های امداد و نجات هلال احمر همواره در کنار مردم خواهند بود و در صورت بروز هر گونه حادثه، آماده ارائه خدمات به آسیب‌دیدگان هستند البته با همکاری و هوشیاری شهروندان می‌توانیم از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنیم.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۴ آبان ۱۴۰۳ / ۰۸:۵۲
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403081410001
  • خبرنگار :