افزایش ۲۰ هزار تنی تولید گوشت مرغ در لرستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از افزایش ۲۰ هزار تنی تولید گوشت مرغ در استان خبر داد.

سید عماد شاهرخی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: با اقداماتی که طی سه سال اخیر انجام شده، تولید گوشت مرغ با افزایش ۲۰ هزار تنی، از ۷۳ هزار تن به ۹۳ هزار تن رسیده است.

وی با بیان اینکه هدف امسال استان، تولید ۱۰۰ هزار تن است، ادامه داد: با توجه به اینکه نیاز استان ۵۵ هزار تن است، می‌توانیم از ۴۵ هزار تن باقیمانده بخشی را به عنوان مرغ منجمد ذخیره و بخش عمده‌ای را به سایر استان‌ها صادر کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: در ۶ ماهه سال‌جاری، ۲۸میلیون قطعه جوجه ریزی در استان داشتیم.

این مسئول اضافه کرد: همچنین در این مدت ۵۶ هزار تن گوشت مرغ در استان لرستان تولید شده است.

شاهرخی اظهار کرد: با توجه به اینکه مصرف مرغ لرستان ۳۸ هزارتن بوده، ۱۸ هزار تن هم به خارج استان صادر شده است.

شاهرخی با بیان اینکه بخشی از متغیرها در قیمت نهایی مرغ نقش دارند، اضافه کرد: قیمت نهاده‌ها سالانه تغییر می‌کند، همچنین قیمت جوجه یک روزه حتی بصورت روزانه تغییر و تا ۳۸ هزار تومان هم قیمت‌گذاری شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: قیمت مرغ در بازار استان نسبت به استان‌های همجوار کمتر است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۴ آبان ۱۴۰۳ / ۰۸:۳۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403081409986
  • خبرنگار : 50176