نان کامل در کردستان تولید می‌شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: به منظور ارتقاء کیفیت‌ نان در استان، بازرسی و نظارت بر پخت نان در نانوایی‌ها تشدید می‌شود.

علی نوری شامگاه یکشنبه(۱۳ آبان) در چهارمین جلسه کارگروه اصلاح نظام یارانه‌ای گندم، آرد و نان استان کردستان که در محل سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: سهم زیادی از سبد غذایی خانوار به نان اختصاص دارد، لذا تولید آرد و نان با حداکثر کیفیت موضوع بسیار مهمی است که باید دستگاه‌های متولی به این نکته توجه ویژه داشته باشند.

وی افزود: به منظور ارتقاء کیفیت نان در استان، بازرسی و نظارت بر پخت نان در نانوایی‌ها تشدید می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان اضافه کرد: به تمام دستگاه‌های متولی متذکر شدیم که ظرف ۱۰ روز آینده ارزیابی مناسبی از وضعیت ارتقاء کیفیت نان گزارش کنند تا بخش‌هایی که به وظایف خود به درستی عمل نکرده‌اند را مکلف به رسیدگی موضوع کنیم.

نوری به افزایش قیمت نان در استان اشاره و تصریح کرد: اتاق اصناف درخواستی نسبت به افزایش قیمت نان داشتند اما فعلا هیچ برنامه‌ای برای این موضوع در دستور کار قرار ندارد.

وی با اشاره به تعیین قیمت نان کامل، ادامه داد: استان کردستان قبل از سایر استان‌ها به این موضوع ورود و از تنها تولید کننده نان کامل از آرد کامل در کشور دعوت کرد که منجر به توجه دستگاه‌های متولی برای تهیه نان کامل در استان شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: خوشبختانه حرکت به سمت تولید نان کامل از آرد در استان عملیاتی شده است و در جلسه ‌آینده قیمت نان کامل اعلام و مردم استان می‌توانند از این نان باکیفیت استفاده کنند.

نوری، در ادامه به وضعیت حمل و نقل آرد در استان اشاره کرد و گفت: با توجه به مکاتبه وزارت کشور مبنی بر استفاده از ظرفیت سایر شرکت های حمل و نقل جهت حمل آرد در مواقع بحران، خوشبختانه مشکلی در این خصوص در استان وجود ندارد، اما به دلیل حساسیت پدافند غیرعامل استان، یکی از شرکت‌های بزرگ مقیاس که اخیرا در استان مجوزات لازم را اخذ کرده به عنوان پشتیبان برای این موضوع در نظر گرفته شده است.

براساس این گزارش، در این جلسه ۹ دستور کار مطرح و مورد بررسی قرار گرفت که تعدادی از آن‌ها مصوب شد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۴ آبان ۱۴۰۳ / ۰۸:۱۸
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403081409973
  • خبرنگار :