فرشید کرمی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا افزود: در کنار حمایت از گردشگری روستایی برنامه جدیدی با عنوان تاسیس اکو کمپهای عشایری را درنظر داریم که به اقتضای شرایط آب و هوایی امکان جا به جایی دارند و خدمات خوبی را برای جذب گردشگر در مناطق عشایری ارائه می دهند.
وی اظهارکرد: اولین مجوز اکو کمپ عشایری در شهرستان بویراحمد صادر شده است و با توجه به استقبال مناسب و ویژگی های این اکو کمپ ها، ظرفیت خوبی در زمینه گردشگری به شمار می روند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کهگیلویه و بویراحمد درخصوص اقامتگاههای بوم گردی این استان خاطرنشان کرد: ۱۳واحد بوم گردی فعال در این استان داریم، چهار واحد نیز در شرف صدور مجوز هستند و همچنین ۶ مورد مجوز ایجاد برای ساخت خانه های بومگردی صادر شده است.
کرمی تصریح کرد: با توجه به اینکه رویکرد ما توسعه گردشگری روستایی و عشایری است، برنامه هایی جهت جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها و اشتغالزایی در روستا ها در نظر گرفتهایم چرا که اقامتگاههای بومگردی شغلها و ظرفیتهای مکملی برای ساکنان روستا ایجاد می کنند، برای مثال با برپایی نمایشگاههای صنایع دستی در روستاهای دارای اقامتگاه بوم گردی ساکنان این مناطق می توانند دستبافته ها و دیگر صنایع دستی و بومی خود را به فروش برسانند.
وی در خصوص تسهیلات در نظر گرفته شده برای تاسیس اقامتگاههای بوم گردی ادامه داد: اعطای تسهیلات برای تاسیس این اقامتگاهها بسته به نوع و ابعاد طرح دارد و هرچه گستردگی طرح بیشتر باشد تسهیلات بیشتری نیز برای اعطا در نظر گرفته می شود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: اقامتگاههای بوم گردی در شهرستانهای مختلف استان همچون شهرستانهای بویراحمد، دنا، باشت و چرام پراکنده هستند که از بین آنها شهرستان دنا و روستای کریک بیشترین اقامتگاههای بوم گردی را دارند.
کرمی تصریح کرد: سرمایه گذاری برای راه اندازی اقامتگاههای گردشگری در استان با توجه به ذائقه گردشگران متفاوت است به طوری که گردشگران بیشتر به منظور جاذبه های فرهنگی، تاریخی و طبیعی از استان استقبال می کنند و البته اولویت ما گسترش اقامتگاههای بوم گردی جهت معرفی ظرفیت های طبیعی و بومی استان به گردشگران است چرا که گردشگران استقبال خوبی نسبت به موضوع بوم گردی دارند.
وی یادآور شد: همینطور دیدگاه گردشگران نسبت به اقامتگاههای هتلی در حال تغییر است و به فکر جایگزینی خانههای بوم گردی با این اقامتگاهها هستند تا بتوانند از این طریق ارتباط بهتری با طبیعت و وضعیت بومی مناطق داشته باشند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: طبق بررسیها اقامتگاههای بوم گردی درآمد و اشتغالزایی خوبی در سطح استان دارند و به همین سبب درصدد گسترش و توسعه این اقامتگاهها هستیم.
انتهای پیام