پورمحمدی در دانشگاه شهید بهشتی:

برای حمایت از مظلومان تاوان زیادی دادیم/ جوانان هنوز ما را باور ندارند

وزیر اسبق کشور با بیان اینکه برای حمایت از مظلومان تاوان زیادی دادیم و تحریم‌ها مشکلاتی را برای ما ایجاد کرده است، گفت: جوانان ما هنوز ما را باور ندارند. باید همدیگر را درک کنیم و بپذیریم و همدلانه با هم برخورد کنیم. اگر خطا کردیم بگوییم خطا کردیم.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام پورمحمدی در مراسم گرامیداشت سالروز تسخیر لانه جاسوسی که امروز در سالن همایش های رازی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گزارشی از سابقه این واقعه تاریخی ارائه داد و گفت: وقتی جنگ جهانی دوم در سال ۱۳۲۰ به وقوع پیوست سه روز طول کشید قوای انگلیسی نیروهای مرزدار ما را شکست دادند و وارد کشور شدند؛ به طور کلی در طول ۱۰ روز نیروهای متفقین تهران را تسخیر کردند و پس از آن با تبعید رضاشاه سلطنت او به پایان رسید.

وی در ادامه تصریح کرد: متفقین ایران را پل پیروزی خود قرار دادند و می خواستند مسکو را تسخیر کنند اگر دولت شوروی سقوط می کرد آلمان بر کل منطقه مسلط شده بود. متفقین یعنی دولت های آمریکا و انگلیس ایران را پل انتقال تجهیزات بسیار گسترده به شوروی قرار دادند و آن را از سقوط نجات دادند.

وزیر اسبق کشور ادامه داد: در همان دوره متفقین پیمانی در تهران بستند که مهمترین پیمان تاریخی بود. به طوریکه وقتی شاه درخواست کرد به سفارت روسیه برود آنها حاضر نشدند با شاه ملاقات کنند فقط استالین به شاه اجازه داد تا با او عکس بگیرند. در این دوره فقر و قحطی زیادی در ایران حاکم شد و شرایط بسیار رقت باری در کشور وجود داشت.

کاندیدای چهادهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: آمریکا که شاه را جزیره امن و دوست خود تلقی می کرد وقتی با صدام قرارداد صلح دوستی در سال ۱۹۷۵ بست او را مورد شماتت قرار داد. در نتیجه از این قرارداد ناراحت شدند.

وی یادآور شد: بنابراین نقش و جایگاه ایران همچنین انقلاب اسلامی حادثه بسیار بزرگ است و ما هنوز آثار آن را نتوانستیم به خوبی درک کنیم و دشمنان ما به خوبی این موضوع را درک کردند و رفتار آنها نشانگر نگرانی عمیق از این انقلاب اسلامی است.

وزیر اسبق دادگستری به مسئله فلسطین اشاره کرد و گفت: داستان فلسطین ربطی به اسرائیل ندارد همچنان که آمریکا می گوید اگر ما اسرائیل را نداشتیم یک اسرائیل دیگر در خاورمیانه ایجاد می کردیم و داستان فسلطین قبل از شکل گیری رژیم صهیونیستی بود.

پورمحمدی همچنین تاکید کرد: بزرگترین حادثه تاریخی در فلسطین می خواست شکل بگیرد که جمهوری اسلامی در برابر آن ایستاد و آن را متوقف کرد در نتیجه این غارتگری ها بیش از ۵۰ هزار فلسطینی طی یک سال اخیر شهید شدند و حدود دو میلیون نیز آواره شده اند؛ خجالت نمی کشند از این رژیم صهیونستی جنایتگر حمایت می کنند.

وی اظهار کرد: غربی ها از قدرت نرم ما می ترسند و آینده دنیا با قدرت نرم پیشرفت می کند و چشم اندازی که قدرت نرم جمهوری اسلامی در مبارزه با استعمار ایجاد کرده است همه را هراسان کرده است. آنها حقوق بشر، حقوق زن و کودک را کنار گذاشتند. ۸۴ تن بمب سنگر شکن روی یک نقطه بالای سر سید حسن می ریزند و این نشان می دهد هیچ ملاحظه ای وجود ندارد.

پورمحمدی ادامه داد: نتانیاهو می گوید نقطه خاورمیانه تغییر می کند؛ در حالی که این نقشه وقتی تو خواب بودی تغییر کرده است؛ با آدم کشی، خونخواری و کشتن این تغییر شدنی نیست. 

وزیر اسبق دادگستری خاطرنشان کرد: حرکتی که در دانشکاه های آمریکا و غرب شکل گرفته حرکت بزرگی است آنهایی که یک قرن تلاش کردند تا تعابیر غلطی نسبت به سایر انسان ها بدهند، امروز این حرکت ها در دانشگاه های آنها شکل می گیرد و این کشورها با نسل زد خود با مشکل مواجه می شوند.

کاندیدای چهادهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: برای حمایت از مظلومان تاوان زیادی دادیم؛ این تحریم ها مشکلاتی را برای ما ایجاد کرده است. باید این شرایط را با جوانان در میان بگذارند و جوانان ما هنوز ما را باور ندارند. باید همدیگر را درک کنیم و بپذیریم و همدلانه با هم برخورد کنیم. اگر خطا کردیم بگوییم خطا کردیم.

وی تاکید کرد: وقتی جوانان از ما حزب الهی ها انتقاد می کنند آن را بپذیریم اگر خوب همدیگر را درک کردیم آن وقت می بینیم نقاط اشتراک ما بسیار زیاد و نقاط افتراق خیلی کم است.

پورمحمدی ادامه داد: اتفاقی که استکبار علیه جمهوری اسلامی ایجاد کرده است و تحریم هایی که علیه ما انجام داده اگر علیه روسیه یا چین انجام می دادند حتما تابحال از پا می افتاد اما کشور ما هنوز مقاومت کرده و از حرکت و اهداف خود جانزده است.

وزیر اسبق دادگستری بر ضرورت وحدت در کشور تاکید کرد و گفت: وحدت باید در جهان اسلام نیز شکل بگیرد. در داخل نیز به این معنی است که اختلاف های خود را کم و تحمل خود را بالا ببریم. بنابراین وحدت حرف اول و رمز پایداری امروز و فردای ایران است.

وی خاطرنشان کرد: استکبار امروز می گوید ایران نباید هسته ای داشته باشد؛ اما 30 سال پیش هر تکنولوژی را وارد می کردیم می گفتند آن شبهه دار است. بنابراین امروز تکنولوژی و وحدت قدرت کشور است.

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: اگر روزی رهبری تصمیم گرفتند که ما خوشمان نمی آید باید آن تصمیم را بپذیریم هنر جامعه این است وقتی رهبری تصمیم می گیرد آن را بپذیریم. برای اینکه کشور را جلو ببریم و از حقوق ملت دفاع کنیم، باید حرف رهبری را بپذیریم.

پورمحمدی با بیان اینکه باید برای کشور از آبرو، جان و مال خود گذشت تا به هدف خود برسیم، اظهار کرد: من خیلی از مسائلی که در کشور اتفاق می افتد را به خانواده خود نمی گویم اما تاریخ به خوبی این رویدادها را می بیند و می نویسد. هر کسی در این کشور فکر کند یک گروه یا جریان می تواند رسالت امروز ایران انقلابی را پیش ببرد اشتباه می کند پیشرفت ایران در گروه وحدت و وفاق ملی است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۳ آبان ۱۴۰۳ / ۱۷:۳۶
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1403081309794
  • خبرنگار : 71567