توضیحات راه‌آهن درباره قطارهای حومه‌ای و بازار سیاه فروش بلیت‌

مدیر پروژه قطارهای حومه ای شرکت راه آهن گفت: فاصله‌۹۰ درصدی میان درآمد و هزینه‌ها، فشار زیادی بر توان مالی شرکت رجا به عنوان بهره‌بردار خصوصی این مسیر و همچنین شرکت راه‌آهن به عنوان متولی ایجاد ظرفیت و نگهداری زیرساخت‌ها وارد کرده است.

به گزارش ایسنا، روز گذشته گزارشی در این خبرگزاری منتشر شد که در آن به چالش هایی که برخی مسافران برای تهیه بلیت یکی از قطارهای حومه ای تهران با آن مواجه بودند، اشاره شد.

در پاسخ به موضوعات مطروحه از سوی مسافران و انتقادات آنها نسبت به بی نظمی در فروش بلیت قطار، مهدی قمری نژاد_مدیر پروژه های قطارهای حومه ای شرکت راه آهن به ایسنا گفت:از پیگیری و انعکاس نظرات مسافران عزیز در خصوص خدمات قطارهای حومه‌ای تهران-قم سپاسگزاریم. هدف ما همواره ارائه‌ی خدمات باکیفیت و تلاش برای بهبود مستمر تجربه‌ی سفر مسافران است.

وی افزود:در خصوص رفتار و عملکرد مهمانداران، تمامی مهمانداران شاغل در قطارهای شرکت راه‌آهن آموزش‌های لازم را برای ارائه‌ی خدمات حرفه‌ای و رفتار محترمانه با مسافران طی می‌کنند. این افراد علاوه بر گذراندن دوره‌های اولیه، در بازه‌های زمانی منظم در دوره‌های بازآموزی شرکت می‌کنند تا ضمن ارتقاء دانش و مهارت‌های ارتباطی، بتوانند نیازهای مسافران را به بهترین شکل برآورده سازند. 

مدیر پروژه قطارهای حومه ای تصریح کرد:

هرگونه بازخورد درباره‌ی رفتار و عملکرد مهمانداران به دقت بررسی و در صورت نیاز، اقدامات اصلاحی و تذکرات لازم به عمل می‌آید. هدف ما اطمینان از رضایت و راحتی مسافران عزیز است.

وی در ادامه گفت: در خصوص قیمت بلیت و تفاوت هزینه‌ها لازم به یادآوری است که بهای بلیت قطارهای حومه‌ای این مسیر کمتر از ۲۰ هزار تومان تعیین شده است، در حالی که هزینه‌ی واقعی ارائه این خدمات برای هر مسافر بیش از ۲۰۰ هزار تومان است. این فاصله‌۹۰ درصدی میان درآمد و هزینه‌ها، فشار زیادی بر توان مالی شرکت رجا به عنوان بهره‌بردار خصوصی این مسیر و همچنین شرکت راه‌آهن به عنوان متولی ایجاد ظرفیت و نگهداری زیرساخت‌ها وارد کرده است.

قمری نژاد اضافه کرد:این چالش علاوه بر محدودسازی امکان توسعه و افزایش ظرفیت، سبب شکل‌گیری بازار سیاه بلیت‌ها نیز شده که به نوبه‌ خود مشکلاتی را برای مسافران ایجاد کرده است.

به گفته وی امیدواریم با انجام اقدامات لازم و متناسب‌سازی تدریجی قیمت بلیت‌ها، بتوانیم منابع لازم برای افزایش ظرفیت و بهبود زیرساخت‌ها را تأمین کرده و در نتیجه، خدمات‌رسانی به مسافران عزیز را ارتقاء دهیم.

مدیر پروژه قطارهای حومه ای در پایان گفت:

از مسافران محترم درخواست می‌کنیم که برای خرید بلیت، صرفاً از طریق سامانه‌های رسمی اقدام کنند و در صورت بروز مشکل، موضوع را از طریق کانال‌های ارتباطی رسمی شرکت از جمله سامانه 5149 به اطلاع ما برسانند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۳ آبان ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۲
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1403081309597
  • خبرنگار : 71553

برچسب‌ها