افزایش تعداد تخت‌های بیمارستانی هرمزگان تا دو سال آینده

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تا دو سال آینده شمار تخت‌های بیمارستانی هرمزگان به میانگین کشوری می‌رسد.

علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امروز شنبه، ۱۲ آبان در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در بندر عباس افزود: اکنون شمار تخت‌های بیمارستانی در هرمزگان به ازای هر هزار نفر یک و دو دهم، و در کشور یک و هشت دهم است.

وی گفت: با بهره‌برداری از بیمارستان‌های ۵۳۱ و ۲۶۴ تختخوابی بندرعباس و ۱۶۰ تختخوابی میناب، شمار تخت‌های هرمزگان حتی به بالاتر از میانگین کشوری می‌رسد.

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اکنون چهار دستگاه تصویربرداری پرتو مغناطیسی (ام آر آی) در هرمزگان فعال است که با توجه به جمعیت هرمزگان کافیست.

رئیسی افزود: بر اساس استانداردها به ازای هر یک میلیون جمعیت یک دستگاه ام آر آی باید فعالیت کند.

وی درخصوص خرابی برخی از این دستگاه‌ها گفت: نگهداری دستگاه‌های ام آر آی که با هزینه بسیار بالا خریداری شده، بسیار مهم است.

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در هرمزگان توسعه در بخش پزشکی باید متوازن و پایدار باشد.

رئیسی افزود: برای پزشکان بزودی مصوبه‌ای ابلاغ می‌شود که از همان ابتدای فعالیت خود حقوق دریافت کنند.

وی گفت: پیش از این پزشکان عمومی تا شش ماه نخست فعالیت خود، حقوقی دریافت نمی‌کردند.

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در طرح پزشک خانواده هم برای حقوق کافی مراقبان سلامت، بودجه‌ای در نظر گرفته می‌شود.

رئیسی افزود: اکنون مطالبات کادر درمان ۸۵ همت است و دولت به تکریم و پرداخت به موقع مطالبات پرستاران، بهورزان، مراقبان سلامت و کادر درمان توجه ویژه‌ای دارد.

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با بومی گزینی می‌توان مشکل نیروی انسانی طرح‌های درمانی را که به تازگی به بهره برداری رسیده اند، برطرف کرد.

شاهرخی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی هر سال باید پذیرفته شدگان رشته‌های پزشکی ۲۰ درصد افزایش یابد.

پژمان شاهرخی افزود: متناسب با دانشجویان رشته‌های پزشکی باید شمار اعضای هیات علمی نیز افزایش یابد که این موضوع جز اولویت‌های این دانشگاه است.

وی گفت: موضوع جوانی جمعیت و پزشک خانواده نیز از اولویت‌های دیگر است که به صورت ویژه پیگیری می‌شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: اکنون دو هزار پرستار در هرمزگان کمبود داریم که برای جبران آن و اصلاح ساعات اضافه کاری در تلاشیم.

احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: افزایش تخت‌های بیمارستانی یکی از مطالبات مهم مردم است.

 مرادی افزود: دستگاه دیالیز بیمارستان شهیدمحمدی بندرعباس کارایی مناسبی ندارد و خودروها و تجهیزات اورژانس هم قدیمی است و از سه سال پیش تاکنون اضافه نشده است.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: آمبولانس دریایی که در کشتی سازی ساخته شده است هیچ کارایی ندارد و فعالیتی نمی‌کند.

مرادی افزود: بیشتر مراکز بهداشتی و درمانی در روستاها پزشک ندارند و مردم برای کارهای درمانی باید به مرکز استان مراجعه کنند.

وی در ادامه مشکلات بخش درمان هرمزگان گفت: بیمارستان سوانح و سوختگی بندرعباس خدمات درمانی ویژه‌ای ارائه نمی‌دهد که باید به این بیمارستان توجه بیشتری شود.

فاطمه جراره دیگر نماینده مردم هرمزگن در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: وضع هرمزگان در بخش درمان نگران کننده است و باید برای افزایش کادر درمان چاره‌ای اندیشیده شود.

وی با بیان اینکه هزینه‌های درمان در هرمزگان بسیار بالاست افزود: تخت‌های مراقبت‌های ویژه (آی سی یو) در استان کم است.

جراره افزود: خیران سلامت برای افزایش استانداردهای درمانی و بهداشتی استان پیشقدم شوند.

حجت الاسلام عباس تقوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های هرمزگان هم گفت: مسئولان باید برای رضای خدا و بدون تعلقات سیاسی و فشارهای جناحی، برای حل مشکلات مردم تلاش کند.

 در این مراسم همچنین از زحمات غلامعلی جاودان، رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی قدردانی و پژمان شاهرخی به عنوان سرپرست این دانشگاه معرفی شد.

انتهای پیام 

  • شنبه/ ۱۲ آبان ۱۴۰۳ / ۱۶:۴۰
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1403081208926
  • خبرنگار : 50673