گزارش ایسنا از نمایشگاه‌های هنری که جمعه افتتاح شدند

روز گذشته نمایشگاه‌های جدیدی در گالری‌های تهران افتتاح شدند؛ نمایشگاه‌هایی با آثار هنرمندان جوان، پیشکسوت‌های عرصه هنر تجسمی و گاهی هم نمایشگاه‌های گروهی با آثار هنرمندانی که بار اول آثار خود را به نمایش می‌گذارند.

در این گزارش ایسنا مروری بر تعدادی از نمایشگاه‌های هنر تجسمی خواهیم داشت که این آخر هفته در گالری‌های تهران افتتاح شدند. 

خط مرزی، هفت گنبد، نمایشگاه انفرادی نقاشی عیسی جباری و ... از جمله این نمایشگاه‌هاست. آثار امین طهرانی، علیرضا فانی، سینا محمدی، روزبه ملکی، ماهور زهرایی، رعنا سوری، حسام یکتا، سعید چاواری، عیسی جباری، فریبا دارابی منش و... در این نمایشگاه‌ها بر دیوار رفته است. نمایشگاه آثار نصرالله کسراییان، هنرمند پیشکسوت نیز روز گذشته افتتاح شد. 

«هفت گنبد» یکی از نمایشگاه‌هایی است که روز گذشته افتتاح شد. این نمایشگاه انفرادی با نقاشی‌های سعید چاواری برپا شده و تا دوشنبه، ۲۱ آبان در گالری جاوید تهران برپا خواهد بود.

برای بازدید از این نمایشگاه باید به نشانی گالری واقع در میدان فاطمی، خیابان جویبار، خیابان زرتشت غربی، کوچه یزدان، پلاک ۱۷، واحد یک رفت. 

چاواری در بیانیه این نمایشگاه به معنای آثار و ابنیه تاریخی اشاره کرده است و در این زمینه گفته که آثار تاریخی صدای روایت‌گر تاریخ است. آثار سورئالیستی این هنرمند در نمایشگاه هفت گنبد به نمایش گذاشته شده و اشاراتی از تاریخ در آن‌ها قابل دیدن است. 

او در بخشی از استیتمنت «هفت گنبد» نوشته است: «همیشه قطعه‌ها و تکه‌پاره‌های به جای مانده از آثار و ابنیه تاریخی برای من، معنایی فراتر از گذشته و یادآوری آن داشته است ... باور دارم، صدایی در آثار است که شنیده می‌شود... صدایی که زندگانی دراز به بلندی تاریخ را روایت می‌کند. داستان‌ایی که مرا به فضاهای سورئالیستی ادبیات ایران همچون هفت گنبد وصل می‌کند. می‌توانم ساعت‌ها در کنار این میراث بنشینم و به تک تک جزییات آنها خیره شوم. آنگاه  به درد و دل‌ها، پند و اندرزها، شعر و حکمت‌شان گوش کنم...»

گفتنی است که «هفت گنبد» بهرام گور، نمادی از هفت روز هفته، هفت سیاره و هفت اقلیم جهان است که در هریک از آن‌ها، بانویی نشسته و داستانی از سرزمین خود روایت می‌کند.

«خط مرزی» نمایشگاه انفرادی دیگری است که روز گذشته افتتاح شد. این نمایشگاه در گالری طراحان آزاد و با آثار امین طهرانی برپا شده است. هنرمندی جوان که متولد سال ۱۳۷۸ است. 

آثار این هنرمند تا روز سه شنبه، ۲۲ آبان در طراحان آزاد قابل دیدن است. برای سر زدن به این نمایشگاه باید به خیابان ولیعصر (عج)، خیابان فتحی شقاقی، میدان سلماس، پلاک ۵ رفت. 

نمایشگاه «پیک نیک ۳» هم روز گذشته با آثار عیسی جباری افتتاح شد. او  متولد ۱۳۵۷ در تبریز است و فعالیت حرفه‌ای خود را از اواخر دهه ۷۰ آغاز کرده است. 

نمایشگاه پیک‌نیک ۳ تا ۲۲ آبان ماه ادامه خواهد داشت. این سومین نمایشگاه انفرادی جباری در گالری ثالث است. 

این هنرمند در نمایش اخیر خود در تلاش بوده تا به سمت زبان تصویری مینیاتور ایرانی برود. گفته می‌شود که دگرگونی محتوایی در نقاشی‌های او ارتباطی مستقیم با فراز و فرود و تحولات سیاسی و اجتماعی دارد و بازتابی از رفتار انسان ایرانی معاصر است.

«چنان که من دیده‌ام» نیز نمایشگاه انفرادی عکس‌های نصرالله کسراییان است. کسراییان با سفر به نقاط مختلف ایران، عکاسی و این تصاویر را در مجموعه‌هایی مختلف منتشر کرده‌ است. ثبت تصاویر از قومیت‌های ایرانی از جمله بخش‌های قابل توجه کار این هنرمند است. 

این نمایشگاه در گالری یافته افتتاح شده و تا جمعه ۲۵ آبان ماه ادامه دارد. گالری یافته در دروس، خیابان یارمحمدی، بن بست طالقانی پلاک ۸ واقع شده است. 

«ابرهایی که در من روئیدند» نیز نمایشگاه انفرادی دیگری است که روز گذشته افتتاح شد. این نمایشگاه با نقاشی‌های فریبا دارابی منش ‌‎برپا شد و به مدت سه روز تا ۱۵ آبان ماه ‌‎برپاست. گالری ابتدا میزبان این نمایشگاه است و در خیابان فرمانیه، خیابان مهدی زاده، بعد از کوچه دوازدهم، شماره ۵۸ قرار دارد. 

در پایان نیز اشاره‌ای به نمایشگاه بالابلندی خواهیم داشت. این نمایشگاه گروهی نیز روز گذشته افتتاح شد و تا جمعه ۲۵ آبان ادامه خواهد داشت.

بالا بلندی در گالری ِاِیت/کیوب برپا شده است و سپیده آزادمهر، صفالدین امامی، درسا بسیج، مریم بهروزی نیا و... چند تن از هنرمندانی هستند که آثارشان را به بالابلندی بردند.

گالری ایت‌/کیوب در ـ اقدسیه ـ خیابان موحد دانش، مجتمع آواپلت قرار گرفته است. 

انتهای پیام 

  • شنبه/ ۱۲ آبان ۱۴۰۳ / ۱۵:۳۶
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1403081208867
  • خبرنگار : 71614

برچسب‌ها