ناامیدی شهروندان فلسطینی-آمریکایی در کرانه ‌باختری از تاثیر نتایج انتخابات آمریکا بر وضعیت‌شان

شهروندان فلسطینی-آمریکایی در کرانه باختری اشغالی ضمن ابراز ناامیدی نسبت به وضعیت کنونی، معتقدند که انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا تاثیری در ادامه جنگ و وضعیت آنها نخواهد گذاشت زیرا به گفته آنها «هیچ‌کس در ایالات متحده به ما اهمیت نمی‌دهد».

به گزارش ایسنا، انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا روز سه‌شنبه پنجم نوامبر (۱۵ آبان) با حضور «دونالد ترامپ» نامزد حزب جمهوری‌خواه و «کامالا هریس» نامزد حزب دموکرات برگزار خواهد شد؛ نامزدهایی که مواضع و دیدگاه‌های نسبتا متفاوتی نسبت به جنگ غزه و جنایات رژیم صهیونیستی در غرب آسیا دارند.

خبرگزاری فرانسه در گزارشی به شهروندان فلسطینی-آمریکایی در کرانه باختری اشغالی اشاره می‌کند و می‌نویسد: «شهروندان فلسطینی-آمریکایی که در ترمسعیا واقع در رام‌الله زندگی می‌کنند و دارای پاسپورت آمریکایی هستند، نسبت به نتایج انتخابات تردید دارند و بعید می‌دانند که انتخابات آمریکا تغییری برای منطقه به همراه داشته باشد.»

«جمال زغلول» کارآفرین فلسطینی-آمریکایی که در دهه ۵۰ زندگی خود به‌سر می‌برد، گفت: «ما اینجا مشکلاتی داریم. هیچ‌کس در ایالات متحده به ما اهمیت نمی‌دهد. زمان آن رسیده که تغییراتی انجام دهیم. ما باید حزب دیگری داشته باشیم، یک حزب جداگانه از مستقل‌ها. دیگران ما را کمک نمی‌کنند.»

«باسیم صبری» شهروند دوتابعیتی دیگر در این منطقه ضمن آنکه «جو بایدن» رئیس‌جمهور کنونی آمریکا را «جنایتکار جنگی» خواند، گفت که این بار در اقدامی اعتراضی، پس از «هشت سال مدیریت فلاکت‌بار» می‌خواهد به نامزد حزب سوم رای دهد.

او همچنین «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات روز سه‌شنبه را «دیوانه و نژادپرست» خواند.

«صبری» می‌گوید که قصد دارد در انتخابات ۲۰۲۴ به «جیل آستین» کاندیدای ریاست‌جمهوری حزب سبز رای دهد؛ نامزدی که نام او در برگه‌های رای ایالت‌های کلیدی قرار دارد.

«اوده جوما» شهروند کالیفرنیا که چندین بار در سال به ترمسعیا بازمی‌گردد، با اشاره به تداوم حمایت‌های نظامی واشنگتن از تل‌آویو گفت: «به عنوان فلسطینی، ما احساس می‌کنیم که نگرانی‌های ما مانند پایان دادن به جنگ‌ها در سطح جهانی، در فلسطین یا اوکراین توسط سیاستمداران نادیده گرفته می‌شود.»

او تاکید کرد که در انتخابات ۲۰۲۴ رای نخواهد داد اما پوشش خبری انتخابات را دنبال خواهد کرد.

این شهروند فلسطینی-آمریکایی معتقد است: «اگر اکنون رای ندهیم، اهمیت صدای اعراب، فلسطین و مسلمانان را برای انتخابات آینده برجسته خواهیم کرد.»

طبق آمار سال ۲۰۲۲، حدود ۱۷۲ هزار فلسطینی-آمریکایی در ایالات متحده زندگی می‌کنند که بسیاری از آنها از ایالت‌های کلیدی مانند میشیگان و پنسیلوانیا هستند. همچنین، هزاران فلسطینی-آمریکایی در کرانه باختری اشغالی زندگی می‌کنند؛ جامعه‌ای که امسال به دلیل قتل یک آمریکایی و ۲ شهروند دوتابعیتی متزلزل شده است.

از آغاز بمباران‌های مرگبار رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و بعد در لبنان، ایالات متحده یکی از بزرگ‌ترین حامیان مالی، سیاسی و تسلیحاتی این رژیم باقی مانده است و در ظاهر دم از آتش‌بس می‌زند، اما در عمل، کاری برای توقف خشونت‌ها و وادار کردن تل‌آویو برای خاتمه جنگ صورت نمی‌دهد.

در سایه حمایت‌های کورکورانه واشنگتن، رژیم صهیونیستی جنایاتش را به لبنان هم کشانده و هزاران نفر را به خاک و خون کشیده است. نزدیک به ۳۰۰۰ نفر از اکتبر گذشته تاکنون به شهادت رسیده و هزاران تن آواره و زخمی شده‌اند.

«آدام» پسر جوما می‌گوید: «مردم از رای‌ دادن به‌خصوص از رای به ترامپ واهمه دارند. در دوران ریاست این رئیس‌جمهور سابق، برخی امید داشتند که او متفاوت خواهد بود اما دیدیم که او پس از آنکه رئیس‌جمهور شد، ضربات زیادی را به فلسطینیان وارد کرد.»

«لیلا» شهروند فلسطینی-آمریکایی دیگری در رام‌الله ضمن تاکید بر آنکه به آستین رای خواهد داد، گفت: «تداوم نسل‌کشی در غزه دغدغه اول من است و هریس قاعدتا هیچ کاری نکرده تا رای من را به‌دست بیاورد.»

«ثنا شلبی» یک شهروند فلسطینی-آمریکایی دیگر از قصد خود برای عدم شرکت در انتخابات خبر داد و به خبرگزاری فرانسه گفت: «اینجا، هیچ‌کس به ما اهمیت نمی‌دهد. اینجا سفارت آمریکا وجود دارد اما هیچ کاری نمی‌کند. آنها کنار ما نیستند و در حقیقت، اسرائیل، آمریکا را کنترل می‌کند.»

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۲ آبان ۱۴۰۳ / ۱۵:۱۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403081208846
  • خبرنگار : 71660