سید حسن خمینی: مهاجرت پرستاران یک بحث جدی است

یادگار امام گفت: به بهانه‌های واهی بیش از یک سال شرایط سخت را در غزه و جنوب لبنان پدید آورده‌اند، کدام جنایت باید آنجا واقع می‌شد تا صدای مدعیان حقوق بشر و دفاع از انسان‌ها را در بیاورد؟ دنیا همان دنیای عصر تیمور و چنگیز است، اما تیمورها و چنگیزها امروز خودشان را در صورت‌ها و سیرت‌های دیگری پنهان کرده‌اند و بعضی اتفاقات مثل غزه به خوبی این واقعیت را نشان می‌دهد و واقعیت را بر ملا می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از  جماران، حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی صبح امروز در دیدار با اعضای شورای عالی نظام پرستاری و جمعی از پرستاران در نخستین روز هفته پرستار، با ابراز امیدواری نسبت به روزهای خوب و بهتر برای جامعه پرستاری کشور، روایتی از حضرت زینب(ع) را بیان  و اظهار کرد: ایشان می‌فرماید، «اگر شما بتوانید دردی را بکاهید یا نشاطی را ایجاد کنید، موجب می‌شود که برای شما بهشت پدید بیاید.» بسیاری از معلمان اخلاق در طول تاریخ تفسیرهای متفاوتی برای اخلاق مطرح کرده‌اند، اما خیلی‌ها گفته‌اند اخلاق در دو جمله خلاصه می‌شود؛ اینکه نرنجانید و رنجی را بردارید. این سخن در پرستاری مصداق می باید و ان شاء الله خداوند این شغل را باعث علوّ رتبه شما در آن دنیا قرار بدهد.

یادگار امام با بیان اینکه دولت در این هفته مناسبتی بخشی از مشکلات جامعه پرستاری را برطرف کند، افزود: مهاجرت پرستاران یک بحث جدی است. البته این پدیده به اصناف مختلف کشور کشیده شده است، اما به سبب نیازهای بیشتری که پرستاران دارند، لازم است بازار کار بهتری برای آنها فراهم شود و این امر محتاج توجه بیشتر دولت است. الحمدلله، هم آقای رئیس جمهور از صنف شما است و هم آقای دکتر ظفرقندی از توانمندان این رشته بوده‌اند و هستند. دولت و مملکت توانمند است و ان شاء الله بتوانند این مسأله را حل کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: نمی‌توان از پرستاران و پزشکان گفت و شرایط سخت غزه و لبنان را مورد اشاره قرار نداد و نگفت که همه کسانی که در آن مناطق خدمت‌رسانی می‌کنند، زیر چه سختی‌هایی و با چه مشکلاتی ایستاده‌اند و در بیمارستان‌های غزه و لبنان کمک می‌کنند. از آن طرف جنایاتی در آن منطقه به سبب اعمال رژیم صهیونیستی واقع می‌شود.

سید حسن خمینی افزود: من تصور می‌کنم داستان غزه و لبنان دروغین بودن ژست‌های حاکمان غربی و حتی شرقی را در رابطه با ادعاهای حقوق بشر خیلی خوب نشان می‌دهد و دیگر واقعا این دروغ‌ها نمی‌تواند باورپذیر باشد. ارزش‌های انسانی جای خودش هست و کسی منکر بزرگی آنها نیست، اما این حجم از کودک‌کشی، آوارگی، درد و رنج در جان یک ملت و به بهانه‌های واهی بیش از یک سال شرایط سخت را در غزه و جنوب لبنان پدید آورده‌اند، کدام جنایت باید آنجا واقع می‌شد تا صدای مدعیان حقوق بشر و دفاع از انسان‌ها را در بیاورد؟ دنیا همان دنیای عصر تیمور و چنگیز است، اما تیمورها و چنگیزها امروز خودشان را در صورت‌ها و سیرت‌های دیگری پنهان کرده‌اند و بعضی اتفاقات مثل غزه به خوبی این واقعیت را نشان می‌دهد و واقعیت را بر ملا می‌کند.

وی گفت: اگر یک کودک چشم آبی در یک جایی کشته شود، تمام دنیا، روزنامه‌ها و رسانه‌ها باید مصیبت بگیرند، اما صدها و هزاران کودک عرب و مسلمان در مناطق مختلف به راحتی کشته یا آواره می‌شوند! یک جمله کلیشه‌ای وجود دارد که می گوید، همه حق دفاع از خود دارند، اما در شرایط امروز جهان یک گروه حق دفاع از خود دارند و مابقی حق حیات هم ندارند. بعضی وقت‌ها مطالبی باید دائما تکرار شود، چرا که یکی از کارهای امپراتوری رسانه‌ای رژیم صهیونیستی این است که قضایا را در پس اتفاقات جدید گم می‌کند. قصه‌ای که مال خودشان باشد، مثل هولوکاست، دائما در صدر هر خبری نگهش می‌دارند، ولی وقتی پای جنایات خودشان در میان باشد، کاری می‌کنند که لا به لای اخبار به شدت فراموش شود.

یادگار امام افزود: البته در فضای جامعه خودمان به تدابیر مسئولین و به خصوص تدبیر مقام معظم رهبری امیدواریم و مطمئن هستیم به اینکه این تدابیر هم کشور را مصون نگه می‌دارد و هم ان شاء الله می‌تواند آینده بسیار خوبی را رقم بزند. اما قدرت ملی ما به گونه‌ای هست که اعتماد کامل به تصمیم‌گیران کشور داریم ولی بحث انسانی است که چرا دیگران این نکات را ندارند. باید قوی شد و توانمندی را در همه بخش‌های کشور ایجاد کرد که ان شاء الله نتایج خوبی هم داشته باشد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۲ آبان ۱۴۰۳ / ۱۴:۵۱
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1403081208805
  • خبرنگار :