اکبر محمدی امروز شنبه(۱۲آبان) در سخنرانی پیش از خطبههای نمازجمعه سنندج اظهار داشت: سازمان مدیریت و برنامهریزی وظیفه گستردهای در زمینههای بودجهریزی، برنامهریزی و تهیه برنامههای توسعهای، نظارت بر فرآیند استخدامی و در حوزه نظارت بر مسائل فنی و اجرایی استان دارد.
وی ادامه داد: تلاش ما براین است آنچه به نفع مردم استان است اتفاق بیفتد و بخشی از اعتبارات ملی نیازمند پیگیری است، برخی پروژهها ملی و برخی نیز استانی است که ما سعی کردهایم در اجرای پروژههای استانی در حوزههای آب و بهداشت و سایر بخشها عدالت در سطح استان برقرار شود و برای اجرای پروژههای ملی هم رایزنی شده و اعتباراتی جذب شده است.
محمدی در ادامه از آغاز سرشماری عمومی کشاورزی بهعنوان یک رویداد بزرگ از امروز شنبه در استان خبر داد و گفت: کشاورزی یکی از اصلیترین بخشهای اقتصادی و یکی از پایههای امنیت کشور در تأمین غذایی کشور است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان اعلام کرد: کردستان یک استان کشاورزی است و درحالیکه میانگین کشوری شاغلان در بخش کشاورزی ۱۴ درصد است این عدد در کردستان ۲۰ درصد است.
به گفته وی، سهم استان کردستان از بخش تولید ناخالص ملی یک درصد بوده و این عدد در کشاورزی دو درصد است و این ناشی از نعماتی است که خداوند در زمینه آبوخاک به ما ارزانی داشته است.
این مقام مسئول یادآور شد: مناطق غربی استان سرشار از آب و دشتهای شرقی نیز مستعد کشاورزی است که استفاده صحیح از ظرفیتها مستلزم داشتن آمار و اطلاعات دقیق است که با سرشماری کشاورزی این اتفاق محقق خواهد شد.
وی افزود: سرشماری عمومی کشاورزی دارای مستندات قانونی است و بر اساس تأکیدات جهانی غذایی باید انجام شود و مقدمات این اتفاق در کردستان مهیا است.
محمدی ادامه داد: اطلاعات زمین و زراعت کشاورزی و ۵۰ محصول کشاورزی، ۳۷ نوع محصول باغی و اراضی آن، اطلاعات خانوار و بهرهبرداران کشاورزی که تاکنون ۱۲۰ هزار و ۴۰۰ خانوار شناسایی شدهاند، دام سبک و سنگین، طیور، آبزیان، زنبور عسل، پرورش کرم ابریشم در قالب این سرشماری جمعآوری خواهد شد.
محمدی خاطرنشان کرد: در کردستان یک هزار و ۸۸۰ نقطه روستایی و ۳۳ نقطه شهری وجود دارد که ۲۳ نقطه شهری استان تمام شماری است و یک هزار و ۶۷۳ نقطه روستایی جمعیت ساکن داریم و ۲۱۳ روستا هم خالی از سکنه است.
وی در ادامه گفت: ۱۰۸ مأمور سرشماری استان با جلیقه ممهور به مهر مرکز آمار و دارای کارت شناسایی هستند، لذا نباید به هر فردی اعتماد کرد و اطمینان خاطر به مردم میدهیم که اطلاعات آنها قانونی بوده و تأثیری در مالیات و یارانه ندارد، بلکه مبنای برنامهریزی درست و تصمیمگیری درست خواهد بود.
در پایان رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان گفت: نتایج این سرشماری منجر به رفع کمبودها و مشکلات است، لذا میطلبد که کشاورزان با مأموران سرشماری همکاری لازم داشته باشند که نظام برنامهریزی منسجم داشته باشیم که در ساختار اقتصادی استان هم مؤثر است.
انتهای پیام