یاسر عبدالهی ۱۲ آبان در دیدار با قائم مقام بنیاد حیات کشور و مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل که در محل استانداری اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: باید تلاش کنیم بستر لازم برای کارآفرینی در استان اردبیل را گسترش دهیم تا شاهد استفاده از این ظرفیت برای شتاب بخشیدن به توسعه و تحول در منطقه باشیم.
وی با اشاره به اینکه ضرورت دارد به سمت اشتغالهای کارآفرین محور حرکت کنیم، افزود: کارآفرینی موجب میشود تا تعداد بیشتری از افراد جویای کار وارد چرخه تولید شوند و باید این امر مهم مدنظر قرار گیرد.
عبدالهی در ادامه سخنان خود با اشاره به لزوم همکاری بانکهای عامل در پرداخت تسهیلات تکلیفی، گفت: امیدواریم در سایه این تعامل و همیاری شاهد تسهیلگری در اعطای اعتبارات قرضالحسنه به مددجویان باشیم.
در ادامه این دیدار، علیرضا حسیننژاد، مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل نیز اظهار کرد: قدردان بانکهای عامل هستیم که همکاری مناسبی را با کمیته امداد استان اردبیل در رفع نیازهای ضروری خانوار تحت حمایت و کمک به توانمندسازی آنها دارند.
وی افزود: اعطای تسهیلات قرضالحسنه خوداشتغالی به مددجویان، از جمله مهمترین فعالیتهای بانکهای عامل است که این امر به رفع محرومیت و تلاش برای خودکفایی محرومان جامعه کمک شایانی کرده است.
حسیننژاد با بیان اینکه هرچقدر همکاری بانکهای عامل در پرداخت اعتبارات تکلیفی بیشتر شود، به همان میزان شاهد توانمندسازی خانوادههای بیبضاعت خواهیم بود، ادامه داد: مددجویان تحت حمایت جزو خوشحسابترین مشتریان بانکها هستند که کمترین اقساط معوقه را دارند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل خاطرنشان کرد: این ویژگی بارز و مهم خانوادههای تحت حمایت باید مدنظر بانکهای عامل باشد تا بیش از پیش یاریگر آنها در امر خوداتکایی باشند.
وی با اشاره به اینکه تمامی بانکهای عامل باید به تکلیف قانوی خود عمل کنند، بیان کرد: خواستار تسهیل و تسریع در پرداخت تسهیلات تکلیفی به مددجویان هستیم تا با ایجاد اشتغال پایدار، آنها را به سمت خودکفایی سوق دهیم.
حسیننژاد یادآور شد: در سالجاری تنها ۱۵ درصد از منابع تکلیفی جذب شده است که خواستار اهتمام ویژه در این زمینه هستیم که با همراهی و همیاری هرچه بیشتر شاهد جذب صددرصدی این اعتبارات باشیم.
در ادامه این دیدار، هدایت صفری، قائم مقام بنیاد حیات کشور بیان کرد: خدمات کمیته امداد دارای تکثر و تنوع است تا ضمن رفع مشکلات محرومان جامعه، توانمندسازی آنها نیز تقویت شود.
وی اعلام کرد: طبق برنامهریزیهای صورت گرفته در سالجاری، تلاش داریم تا ۱۱۰ هزار نفر از مددجویان را به خودکفایی برسانیم که این امر نیازمند همکاری هرچه بیشتر بانکهای عامل است.
صفری در ادامه سخنان خود بیان کرد: ورود به مشاغل نوین از جمله برنامههای پیش رو است که در این زمینه نیز با همیاریهای هرچه بیشتر میتوانیم شاهد رونق در اقتصاد و تولید باشیم.
انتهای پیام