محمدرضا جامی در گفت و گو با ایسنا، یکی از نکات مثبت در برنامه هفتم پنج ساله را اشاره صریح به بخش تعاونی برشمرد و گفت: همسویی مناسبی در بخش تعهدات و وظیفهمندیهای مرتبط با شبکه مردمی تعاونی روستایی که مخاطب آن جامعه کشاورزی هستند در این برنامه دیده شده است.
وی با تاکید بر اینکه باید از این فرصت استفاده کرد تا شاهد افزایش بخش تعاونی در حوزه اقتصاد باشیم، تصریح کرد: شعار امسال نیز در بردارنده این نوع نگاه است چراکه مردمی تر از شبکه تعاون روستایی در کشور نداریم.
مدیرکل تعاون روستایی استان گلستان با بیان اینکه بخش تعاون کمک شایان ذکری را میتواند در حوزه کشاورزی داشته باشد، توضیح داد: حضور بیش از ۶ دهه ای بخش تعاون در روستاها و حفظ موجودیت خود نشان از ریشه مردمی بودن این نهاد دارد.
جامی با اشاره به اینکه بخش تعاون هیچ بار مالی برای دولت نداشته و ندارد، ادامه داد: این بخش بیشتر نقش یک اورژانس برای حوزه کشاورزی بوده است چراکه جبران کننده و تکمیل کننده کارهای عقبافتاده و زمین مانده بوده است.
وی از برنامه ریزی برای راه اندازی دو بازارچه کشاورزی در استان گلستان خبر داد و افزود: این بازارچه ها مقدمه ای است برای ترویج فرهنگ بازار محور در عرصه کشاورزی تا بتوانیم فرهنگ بازار محوری و توجه به نیاز بازار در الگوی کشت و البته زمینه سازی برای فروش و نهایتا صادرات محصولات کشاورزی را فراهم آوریم.
مدیرکل تعاون روستایی استان گلستان با اشاره به اینکه شرکت تعاون روستایی با تمام دستگاه های استان ارتباط تنگاتنگی گرفته و ارتباط خوبی ایجاد کرده است، توضیح داد: یکی از قدمها برای پیشرفت و موفقیت ایجاد ارتباط درست در بین ارگانها و نهادها است.
انتهای پیام