سید مسلم حسینیان در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به ارسال بعضی از گزارشات مردمی و بررسی بازرسان در خصوص فروش طلای غیراستاندارد و مشکوک به طلای تقلبی برای هشیاری شهروندان و اطلاع در خصوص جلوگیری از معاملات کلاهبرداران فروش طلا موضوع با همکاری پلیس اقتصادی استان در دستور کار اقدام پیگیری قرار گرفت.
وی به واحدهای عرضهکننده مصنوعات طلا تذکر داد: خرید و فروش هرگونه مصنوع طلای بدون کد شناسایی، مصنوع طلای دارای کدهای شناسایی ابطال شده و مصنوع طلای دارای کدهای شناسایی تعلیقشده، ممنوع است و برابر مقررات در صورت مشاهده، مصنوعات توقیف و متخلفین به مراجع قضائی معرفی میشوند.
حسینیان اظهارکرد: مستند به ماده ۱۳ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، سازمان ملی استاندارد ایران تنها مرجع رسمی کشور در تعیین عیار رسمی و انگ گذاری مصنوعات فلزی گرانبها نظیر طلاست.
وی تصریح کرد: تمامی واحدهای تولیدی مصنوعات طلا در استان موظف هستند بر روی مصنوعات طلا، عیار و کد شناسایی اختصاصیافته توسط اداره کل استاندارد استان را که شامل یک حرف لاتین (نشانه یک استان) و یک رقم است؛ بر روی مصنوع خود حک کنند.
به گزارش ایسنا، حسینیان به شهروندان توصیه کرد؛ در هنگام خرید طلا ضمن خودداری از خرید طلای بدون کد، قبل از پرداخت وجه اعتبار کد مصنوع طلا را استعلام نمایند. برای اینکار کافی است حرف G (حتما بزرگ باشد) را به اول کد اضافه کرده و آن را به شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ پیامک نمایند و بلافاصله پاسخ استعلام را دریافت کنند.
انتهای پیام