حسین نیکونام در گفتوگو با ایسنا با اشاره به آغاز به کار سامانه جامع گردشگری سلامت کشور اظهار کرد: سامانه ملی گردشگری سلامت راهاندازی شد. لیدرها نیز ثبتنام کرده و برای آنان کارت مشترک وزارت بهداشت و گردشگری صادر شده است. از ۸ آبان بخشنامه راهاندازی سامانه ملی گردشگری سلامت صادر شده و آژانسهای گردشگری سلامت استانهای خراسان رضوی و فارس فعالیت خود را آغاز کرده و نسبت به ثبتنام خود اقدام کردهاند.
وی افزود: از یکشنبه هفته آینده نیز مراکز درمانی و بیمارستانهای خراسان رضوی وارد این سامانه خواهند شد. از ۱۵ تا ۲۰ آبان ماه فرایند گردشگری سلامت در خراسان رضوی و استان فارس به صورت سیستماتیک ذیل سامانه جامع گردشگری سلامت انجام خواهد شد.
رئیس جامعه حرفهای گردشگری سلامت ایران اضافه کرد: مطابق توافقی که در شورای راهبری گردشگری سلامت کشور صورت گرفته، کلیه ویزاهای درمانی از طریق سامانه جامع گردشگری سلامت برای آژانسها در دسترس خواهد بود. این اتفاق دستاورد بزرگی است که اگر به درستی اجرا شود، هزینه درمان را کاهش خواهد داد، طول مسیر انتظار درمان برای دریافت ویزای درمانی را کاهش خواهد داد و دلالیهای آشفته را سامان داده و فرایندها را به آرامی اصلاح خواهد کرد.
نیکونام اضافه کرد: این سامانه میتواند پکیجهای درمانی را به صورت دقیق با هزینه کمتر و نظارت بیشتر، برای بازاریابی و بازارسازی بینالمللی به ۱۴ زبان بینالمللی در اختیار وزارت خارجه، کنسولگریها و نمایندگان ما قرار دهد.
وی یادآور شد: ۵۸۰ آژانس و شرکت گردشگری سلامت در کشور ذیل این سامانه قرار دارند و در حال تکمیل فرایند ثبتنام خود هستند. در خراسان رضوی نیز ۱۰۱ آژانس گردشگری سلامت فعال ذیل این سامانه قرار دارند. اگر این فرایندها به درستی انجام شود، در پایان سال جاری بیش از ۶۰۰ شرکت و آژانس گردشگری سلامت، بیش از ۳۲۰ بیمارستان و مراکز درمانی فعال در کشور، بیش از ۱۰ هزار پزشک و بیش از ۱۰ هزار مترجم و همیار سلامت به این سامانه اضافه خواهند شد.
انتهای پیام