علی اکبر اسدی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: از سه ماه قبل به استان فشار آورده بودند که نیروگاه شازند را وارد مدار مازوتسوزی کنیم ولی استاندار و نمایندگان مجلس و دستگاه قضا پیگیریهای متعددی کردند که تا الان مازوت نسوزانیم ولی به دلیل ناترازی انرژی مجبور شدیم از امروز وارد مازوت سوزی شویم.
وی با بیان اینکه هر واحد نیروگاه یک میلیون و ۷۰۰ هزار لیتر در روز مازوت میسوزاند، افزود: واحد سه نیروگاه تا ۷۰ روز در اورهال(تعمیرات اساسی) است و طبق برنامه یک واحد دیگر نیروگاه نیز در دی ماه به اورهال خواهد رفت.
اسدی در پاسخ به ایسنا که آیا ممنوعیت مازوت سوزی نیروگاه شازند در کمیته ملی آلودگی هوا مصوب شده بود یا خیر گفت: ممنوعیت مازوت سوزی مصوب نشده بود ولی محدودیت مازوت سوزی مصوب شده است.
وی اضافه کرد: رویکرد استان این بود که میزان کمتری مازوت سوزی نسبت به پارسال اتفاق بیفتد البته این تابع تصمیمات دیگری در بالادست است که دلیل همه این تصمیمات، ناترازی انرژی است.
اسدی با بیان اینکه بر اساس اعلام مدیر نیروگاه های حرارتی کشور، در همه استانها مازوت سوزی انجام میشود، گفت: بسیاری از استانها مازوت سوزی را زودتر شروع کردند ولی ما با مقاومتی که داشتیم این کار را با تاخیر شروع کردیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی تصریح کرد: مشخص نیست تا چه زمانی مازوت سوزی نیروگاه شازند ادامه خواهد داشت ولی معمولا بر اساس دوران ناترازی انرژی، مازوت سوزی برنامه ریزی میشود.
انتهای پیام