مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی لرستان:

۹۰ درصد واحدهای تولیدی در لرستان گرید A دارند

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ۹۰ درصد واحدهای تولیدی در لرستان گرید A دارند. امروز فقط از ۱۲ واحد که فاکتورهایی مانند تولید آرد کامل، کارآفرین نمونه و محصول جدید داشتند تقدیر شد.

امید مقیمی منفرد امروز (نهم آبان‌ ماه) در مراسم روز جهانی غذا که در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد، کشاورزان را به تولید بیشتر محصولات سالم دعوت کرد و گفت: مشارکت روستائیان و زنان خانوار در تولید محصولات کشاورزی نقش بسزایی دارد.

وی با بیان اینکه شعار روز جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ «حق داشتن غذا برای زندگی و آینده‌ای بهتر» است و این پیام قدرتمند بر حق اساسی انسان برای تغذیه کافی و نقش حیاتی غذا در شکل‌دادن به حال و آینده بشر تأکید می‌کند، افزود: سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) با این شعار خواستار داشتن حق یک رژیم غذایی متنوع و غنی از مواد مغذی است که برای همه مقرون به صرفه در دسترس و ایمن باشد.

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: تولید غذا و محصولات سالم سبب ارتباط بین کشورهای دنیا می‌شود به‌طوری که سالانه ۱۵۰ کشور این روز را جشن می‌گیرند.

مقیمی منفرد ادامه داد: در پنج سال اخیر، کارگاهی در استان فعالیت نداشت؛ اما اکنون ۱۵۰ کارگاه مواد غذایی و آرایشی بهداشتی در لرستان فعالیت دارند حتی کارگاه‌هایی داریم که بیش از ۵۰ محصول تولید و تولیداتش در کشور جزو اولین‌هاست به گونه‌ای که از کارخانه‌ها جلو می‌زنند.

وی افزود: هفته‌ای دو کمیته تشکیل می‌دهیم تا پروانه برای کارگاه‌های متقاضی صادر کنند.

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: در بحث تولید آرد کامل نیز چهار واحد در استان پروانه گرفتند و البته استفاده از آرد کامل نیازمند آموزش و فرهنگ‌سازی و در کنار آن تعیین قیمتی است که مردم بتوانند آن را تهیه کنند.

انتهای پیام 

  • چهارشنبه/ ۹ آبان ۱۴۰۳ / ۱۴:۲۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403080906873
  • خبرنگار : 50177