کمبود واکسن آنفلوآنزا در استان یزد

رییس گروه بیماری‌های واگیر ‌معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد ضمن بیان این که واکسن آنفلوآنزا تا ۸۰ درصد احتمال بستری شدن افراد مبتلا را در بخش مراقبت‌های ویژه را کاهش می‌دهد، گفت: متاسفانه امسال تعداد واکسن اختصاص داده شده به استان یزد کمتر از مقدار نیاز بود و تمام گروه‌های پرخطر موفق به دریافت این واکسن نشدند.

با شروع فصل پاییز و زمستان، احتمال شیوع آنفلوآنزا بیشتر می‌شود و دریافت واکسن آنفلوآنزا به دلایل مختلفی همچون کاهش خطر ابتلا به آنفلوآنزا، جلوگیری از شیوع گسترده ویروس، کاهش احتمال بستری شدن و عوارض شدید این بیماری، محافظت از گروه‌های آسیب‌پذیر و بهبود آمادگی بدن برای مبارزه با ویروس اهمیت دارد.

هر ساله با شروع فصل پاییز و زمستان تعدادی واکسن آنفلوآنزا به مناطق مختلف کشور اختصاص داده می‌شود تا گروه‌های خاص و خطرناک با دریافت آنها از ابتلا به این بیماری در امان بمانند و یا در صورت ابتلا نیز کمترین علائم و عواقب را در پیش داشته باشند.

«مژگان مینوسپهر» در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: دریافت واکسن آنفلوآنزا برای کارکنان حوزه سلامت، بیماران دچار ضعف سیستم ایمنی، بیماران خاص و نادر، بیماران دیالیزی، پیوندی، تالاسمی و هموفیلی، گروه‌های پرخطر در جامعه ایثارگران و جانبازان، کارکنان سازمان دامپزشکی و سازمان محیط زیست، بیماران مبتلا به ایدز، کارکنان و سالمندان مراکز نگهداری سالمندان، معلولین و کودکان بد سرپرست و همچنین زنان باردار ضروری است.

وی ضمن بیان این که واکسن آنفلوآنزا ۶۰ درصد از ابتلا به این بیماری جلوگیری می‌کند، گفت: دریافت این واکسن تا ۸۰ درصد احتمال بستری شدن افراد مبتلا را در بخش مراقبت‌های ویژه را کاهش می‌دهد.

مینوسپهر در پایان از واکیسنه شدن رایگان برخی گروه‌های خاص و پر خطر در استان یزد خبر داد و گفت: متاسفانه امسال تعداد واکسن اختصاص داده شده به استان یزد کمتر از مقدار نیاز بود و تمام گروه‌های پر خطر موفق به دریافت این واکسن نشدند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۹ آبان ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۰
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1403080906750
  • خبرنگار : 50592