علیرضا هاشمآبادی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: یکی از ظرفیتهای بسیار بالای شهرستان ششتمد در تولید گوشت سفید است.
وی از وجود ۱۲۰ واحد مرغ گوشتی، مرغ مادر و جوجه یک روزه خبر داد و افزود: این بزرگترین ظرفیت شهرستان ششتمد است که موجب شده بتوانیم رتبه چهارم خراسان رضوی را در تولید گوشت سفید به خود اختصاص دهیم.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ششتمد پنبه را از دیگر پتانسیلهای شهرستان دانست و تصریح کرد: کشت غالب بهاره این شهرستان محصول پنبه است که در سطح ۲۰۰۰ هکتار و در ارقام مختلف کشت میشود.
وی یکی دیگر از محصولات عمده و اساسی شهرستان را زعفران دانست که حدود ۱۱۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان به کشت این محصول اختصاص یافته است.
هاشمآبادی با اشاره به اینکه در همین راستا شهرستان ششتمد یکی از قطبهای بستهبندی و فراوری محصولات کشاورزی در خراسان رضوی است، بیان کرد: وضعیت موجود به گونهای است که محصولات خام از اقصی نقاط استان به این شهرستان ارسال شده و به صورت مشاغل خانگی بستهبندی شده و به سراسر کشور صادر میشود.
شهرستان ششتمد از قطبهای مهم پرورش دام و طیور غرب خراسان رضوی است که ۱۲۰ واحد مرغداری گوشتی، حدود ۱۴۵ هزار رأس دام سبک و هزار و ۲۰۰ رأس دام سنگین در این منطقه وجود دارد.
انتهای پیام