۱۰ هیات ورزشی کرمانشاه، بدون رئیس!

۱۰ هیات ورزشی کرمانشاه با سرپرست اداره می‌شوند و در این بین چند هیات مانند دوچرخه‌سواری، بولینگ و بیلیارد و قایقرانی نزدیک به یکسال است بلاتکلیف مانده‌اند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، هم‌اکنون ۵۳ هیات ورزشی در سطح استان کرمانشاه فعال هستند و بر اساس آمارهای هیات پزشکی ورزشی حدود ۶۰ هزار نفر و طبق آمارهای غیررسمی حدود ۱۲۰ هزار نفر در رشته‌های ورزشی زیرمجموعه این هیات‌ها مشغول انجام فعالیت‌های ورزشی هستند. اما نکته قابل توجه در این بین اداره تعداد زیادی از هیات‌های ورزشی استان با سرپرست است. موضوعی که می‌تواند تاثیر منفی بر عملکرد این هیات‌ها داشته و تا حدود زیادی امکان برنامه‌ریزی بلندمدت برای توسعه رشته‌های ورزشی زیرمجموعه را از آنها بگیرد.

دوچرخه سواری، بولینگ و بیلیارد، دانش‌آموزی، بدنسازی و پرورش اندام، ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی، تیروکمان، کشتی، قایقرانی، ووشو و ناشنوایان ۱۰ هیات ورزشی کرمانشاه هستند که اکنون با سرپرست اداره می‌شوند و برخی از آنها به جای پرداختن به ورزش قهرمانی و توسعه ورزش همگانی، وارد حاشیه شده‌اند. 

از بین ۱۰ هیات ورزشی که با سرپرست اداره می‌شوند، چند هیات مانند دوچرخه‌سواری، بولینگ و بیلیارد و قایقرانی نزدیک به یکسال است که بلاتکلیف مانده‌اند و همین مسئله روی ورزش قهرمانی آنها تاثیرگذار بوده است. 

هر چند طبق آئین‌نامه هیات‌های ورزشی، این امکان وجود دارد که پیش از اینکه دوره ریاست چهار ساله یک هیات به پایان برسد، مقدمات برگزاری مجمع انتخاباتی فراهم شود، اما متاسفانه بسیاری از هیات‌های ورزشی کرمانشاه پس از پایان دوره چهارساله وارد دوره سرپرستی می‌شوند و همین مسئله باعث شده تا گاها وارد حاشیه شوند و ماه‌ها طول بکشد تا انتخاباتشان برگزار شود. 

برگزاری انتخابات ریاست هیات‌های ورزشی به محض پایان دوره چهارساله به اتفاقی نادر در ورزش کرمانشاه تبدیل شده، بگونه‌ای که از ابتدای امسال فقط شاهد برگزاری انتخابات دو هیات ورزشی شامل کونگ فو و همگانی در موعد مقرر خود بوده‌ایم و سایر هیات‌ها وارد دوره سرپرستی شده‌اند. 

همچنین طبق اساسنامه هیات‌های ورزشی، هر هیات می‌تواند برای دو دوره - هر دوره سه ماه - سرپرست داشته باشد و اگر در طول این مدت سرپرست موفق به برگزاری انتخابات نشد، امکان اینکه یک دوره دیگر تمدید شود نیز وجود دارد، اما متاسفانه برخی هیات‌های ورزشی کرمانشاه گاهی تا یک سال هم در دوره سرپرستی می‌مانند که نمونه بارز آن هیات سه گانه بود که ۱۹ ماه تمام را در دوره سرپرستی باقی ماند. در حال حاضر هم دو هیات بولینگ و بیلیارد و دوچرخه سواری نزدیک به یک سال است که در دوره سرپرستی قرار دارند. 

با توجه به اینکه دوره ریاست چهار ساله هیات هندبال کرمانشاه نیز تا چند روز دیگر به اتمام می‌رسد، به نظر می‌رسد که این هیات نیز با ورود به دوره سرپرستی حواشی خود را در پیش رو داشته باشد. 

هیات‌های کبدی، فوتبال و ورزش روستایی و بازی‌های بومی  محلی نیز دیگر هیات‌هایی هستند که تا پایان امسال دوره ریاست چهار ساله آنها به اتمام می‌رسد. 

اگر چه مدیریت کنونی ورزش استان از ابتدای روی کار آمدن خود بررسی عملکرد هیات‌های ورزشی را مورد توجه قرار داده که اتفاق بسیار خوبی است و عاملی برای بیدار شدن و پویایی برخی هیات‌های ورزشی خفته استان بوده، اما انتظار می‌رود به این موضوع نیز ورود جدی داشته و زمینه‌ای فراهم کند که قبل از به پایان رسیدن دوره چهار ساله هیات‌ها، مجامع انتخاباتی برگزار و تکلیف هیات‌ها مشخص شود. موضوعی که معاون پیشین ورزش و جوانان استان هم خرداد سال گذشته بر آن تاکید و اعلام کرده بود «تلاش این اداره کل برگزاری به موقع انتخابات هیات‌های ورزشی برای جلوگیری از ورود آنها به دوره سرپرستی است» که متاسفانه تاکنون آن‌گونه که باید عملی نشده است.

البته این را هم باید مد نظر داشت که طبق اظهارات مسئولین ورزش استان، یکی از عواملی که باعث می‌شود یک هیات ورزشی در دوره سرپرستی طولانی مدت قرار گیرد، اختلاف نظرها با فدراسیون در خصوص چینش اعضاء مجمع یا عدم اهتمام فدراسیون‌های مربوطه برای برگزاری انتخابات این هیات‌ها است که انتظار می‌رود فدراسیون‌های مربوطه هم در این راستا جدیت بیشتری داشته باشند تا روند توسعه ورزش کند نشده و هیات‌ها وارد حاشیه نشوند. 

انتهای پیام 

  • چهارشنبه/ ۹ آبان ۱۴۰۳ / ۰۸:۳۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403080906368
  • خبرنگار : 50184