علیرضا عزیزی، ظهر امروز ۸ آبان در مراسم آغاز به کار رسمی دانشکده پزشکی عمومی، دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند، بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی چهلمین سال خود را میگذارند و ۳۳ سال قبل اولین رشته علوم پزشکی تحت عنوان رشته پرستاری به مجموعه رشتههای دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند ملحق شد و بعد از آن رشته مامایی را در ۳۰ سال قبل داشتیم.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند افزود: در حال حاضر قریب به ۲۲ رشته دکتری در مقطع تخصصی داشته و دارای۴۰ رشته در مقطع کارشناسی ارشد برای حوزههای علوم انسانی و فنی و مهندسی است.
وی با اشاره به تلاشهای بسیاری که در عرصه احداث و راهاندازی دانشکده پزشکی عمومی از سال ۱۴۰۱ انجام شد، اظهار کرد: مجموعه دانشکده علوم پزشکی با تلاشهای فراوان کادر متخصص دانشگاه در جهت فراهم و دستیابی به استاندارهای لازم برای راهاندازی مجموعه دانشکده پزشکی عمومی انجام داد و در حال حاضر با ارتقاء و تجهیز آزمایشگاهها و لوازم مورد نیاز آن را توانستهایم به کامل و جهت بهرهبرداری دانشجویان پزشکی قرار بدهیم و در تابستان امسال با بازدیدی که هیئت ارزیابی بیرونی وزارت بهداشت از مجموعه توانمندیها، امکانات و استعدادهای دانشگاه آزاد داشتند، در ۲۰ مرداد ماه سال ۱۴۰۳ مجوز آن صادر و در مهر ماه جذب دانشجو پزشکی از سوی این دانشگاه صورت گرفت.
وی تصریح کرد: برای جذب عضو هیئت علمی دانشگاه، همکاری خوب و موثری با دانشگاه علوم پزشکی بیرجند صورت گرفت و در حال حاضر برای نیمسال اول حدود ۲۰ دانشجوی پزشکی مشغول به تحصیل در این دانشگاه خواهند شد.
سید محمدرضا طالبی معاون معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی نیز گفت: در حوزه پزشکی از دستاوردهای از انقلاب مربوط به عمر متوسط مردم ایران اسلامی در قبل انقلاب ۵۵ سال بوده و در حال حاضر ۷۶ شده است که در حوزه علوم پزشکی نشاندهنده اقدامات موثر صورت گرفته است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی، افزود: در ابتدای انقلاب اسلامی، عمده پزشکان ما وارداتی بودند و معمولاً از کشورهای پاکستان، هند، فیلیپین و چین در ایران مشغول به کار بودهاند و آماری که به طور رسمی درحال حاضر در دست داریم، نشان دهنده این است که از ۵۳ کشور دنیا برای درمان به ایران اسلامی مراجعه می کنند و قریب به ۳۰ رشته در مقطع دکتری، دانشجوی متخصص، تربیت و پرورش میکنیم.
طالبی اظهار کرد: در حیطه جراحیهای قلب و مغز، در منطقه رتبه اول را داشته که در جهان جز رتبههای برتر است و در بانک قرنیه چشم پیشتاز بوده و بهترین بانک قرنیه از لحاظ سرعت عمل بالا برخوردار هستیم.
وی خاطرنشان کرد: در ابتدای انقلاب حدود ۷ هزار متخصص در رشتههای مختلف داشتهایم که این مورد روند افزایشی داشته و به ۷۲ هزار متخصص رسیده است و همچنین قبل از انقلاب ۱۵۰۰ خانه بهداشت در سطح کشور داشتهایم اما در حال حاضر ۱۹ هزار ۷۳۹ نفر بهورز در سطح کشور داریم که از دستاوردها و برکات انقلاب در عرصه درمان است.
انتهای پیام