مازیار غلامی در گفت و گو با ایسنا افزود: بر اساس جدیدترین خروجی مدلهای پیش بینی فصلی، طی سه ماه آینده متوسط دمای هوا در سطح استان حدود ۱ درجه سلسیوس بیش از نرمال برآورد و متوسط بارش استان کمتر از نرمال پیشبینی میشود بنابراین کماکان مدیریت منابع و مصارف آب در بخشهای مختلف بهویژه بخشهای کشاورزی، صنعتی و حتی خانگی و بهطور کلی صرفهجویی در مصرف آب با تاکید بیشتر توصیه میشود.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: تجزیه و تحلیل آمارهای دریافتی از ایستگاههای هواشناسی استان مربوط به مهر ماه ۱۴۰۳ بیانگر آن است که در این ماه ۱۸ میلیمتر باران (بهصورت پهنه ای) در استان تهران بارید که نشاندهنده افزایش ۱۰ میلی متری بارش نسبت به دوره آماری بلند مدت است این در حالیست که عمده این بارش در بازه زمانی کوتاه مدت اتفاق افتاده است که متاسفانه خساراتی هرچند محدود نیز به همراه داشته است.
مدیرکل هواشناسی استان تهران تصریح کرد: متوسط بارش استان تهران در مقایسه با مهرماه سال گذشته، حدود ۴ میلیمتر افزایش یافت همچنین از نظر توزیع مکانی در بیشتر شهرستانهای استان نسبت به بلند مدت و سال قبل افزایش بارش اتفاق افتاده است.
وی تاکید کرد: افزایش بارش طی مهرماه ناشی از بارش کوتاه مدت و شدید بود که تاثیر قابل توجهی نداشت و به هیچ وجه به معنی حل مساله کم بارشی سالهای اخیر استان نیست.
غلامی در پایان درباره وضعیت دمای استان تهران طی مهرماه گفت: بررسی و تحلیل مقادیر ثبت شده دمای هوا شامل متوسط دما، دمای حداقل و دمای حداکثر در ایستگاههای هواشناسی استان بیانگر افزایش ۲ درجه سلسیوس متوسط حداقل دما و افزایش ۱.۵ درجه سلسیوس متوسط حداکثر دما نسبت به دوره آماری بلند مدت است همچنین متوسط دما در مهر ماه ۱۴۰۳، نسبت به دوره آماری بلند مدت افزایش ۱.۷ درجه سلسیوس داشت.
انتهای پیام