معاون استاندار کرمان:

عرضه گوشت از کشتارگاه تا سطح شهر باید رصد و کنترل شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان بر مدیریت دقیق ورود و خروج دام و گوشت تاکید کرد و گفت: تمام مراحل عرضه گوشت در سطح شهر باید توسط سیستم کنترل مرکزی پایش و رصد شود.

امیر حسن‌زاده امروز هفتم آبان ماه در حاشیه بازدید از کشتارگاه دام سبک و سنگین شهرستان کرمان اظهار کرد: توجه به اصول بهداشتی و رعایت پروتکل‌های دامپزشکی مهمترین اصل در کشتارگاه‌هاست.

وی بر مدیریت دقیق ورود و خروج دام و گوشت تاکید کرد و افزود: باید دقت شود که گوشت به قیمت مصوب به‌دست مصرف‌کنندگان در کرمان برسد.

حسن‌زاده همچنین بر رصد و پایش تمام مراحل عرضه گوشت از ورود دام به کشتارگاه تا خروج گوشت و در نهایت عرضه توسط فروشگاه‌ها تاکید کرد.

وی گفت: تمام مراحل عرضه گوشت در سطح شهر باید توسط سیستم کنترل مرکزی پایش و رصد شود.

انتهای پیام 

  • دوشنبه/ ۷ آبان ۱۴۰۳ / ۱۷:۴۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1403080705265
  • خبرنگار : 50187