محمد علی حاتمیزاده ضمن گرامیداشت روز ملی زعفران، اعلام کرد: از سطح ۱۰۰۰ هکتاری زعفران استان حدود ۷۵ درصد آن بارور بوده که پیشبینی میشود در سال جاری از هر هکتار مزارع بارور این محصول حدود ۵ تا ۵.۵ کیلو کلاله خشک برداشت شود.
وی با اشاره به اینکه این گیاه کم آبخواه در فضای آزاد کشت شده و محصول فصل سرد سال است، افزود: شهرستانهای بهاباد، تفت و مهریز بیشترین سطح زیر کشت زعفران را به خود اختصاص دادهاند.
به گفته این مسئول، زعفران تولید شده در استان دارای عطر و طعم ویژه بوده و از نظر کیفیت، دارای مزیت نسبی و ممتاز است که حدود ۸۰ درصد آن با برندهای تجاری مختلف به کشورهای همجوار صادر میشود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان خاطرنشان کرد: صادرات مستقیم زعفران از استان یزد از برنامههای آتی و در دست اقدام سازمان است که به زودی محقق میشود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی یزد، زعفران گیاه بسیار مفیدی بوده و دارای مزیتهای دارویی است و از فواید آن می توان به کاهش قند خون، کاهش بیماریهای قلبی، بهبود حافظه در بزرگسالان، بهبود بینایی، کاهش وزن، بهبود روحیه و کاهش افسردگی اشاره کرد.
انتهای پیام