استاندار عنوان کرد:

مرزهای سیستان و بلوچستان دروازه صادرات و واردات

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مرزهای سیستان و بلوچستان باید مرکز صادرات و واردات شود و با کمک دهیاری‌ها ظرفیت‌های روستاها برای دیگران شناخته شود چرا که این استان دارای ظرفیت‌های ناشناخته بسیاری است و اگر به جوانان روستایی میدان داده شود قطعا در این زمینه موفق عمل خواهیم کرد.

محمد کرمی امروز دوشنبه در مراسم تحویل خودرو به دهیاری های سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بسیاری از مردم روستاهای اطراف رودخانه‌ها در شهرستان چابهار در حوزه پرورش تمساح می توانند به عنوان مولد کار کنند، بیان کرد: پرورش برخی از جاندارانی که ویژه این منطقه است می‌تواند برای روستا ارزش افزوده داشته باشد که این کارها با راهبری دهیاری ها موثر خواهد بود.

کرمی گفت: جوانان دائما به دنبال نوآوری هستند خلاقیت باید وجود داشته باشد تا بتوان از ظرفیت‌های بی نظیری که در اختیار داریم استفاده کنیم.

وی به سفر اخیر خود به کشور افغانستان اشاره کرد و افزود: اکنون ارتباط خوبی با تجار افغانستانی گرفته ایم و در حوزه اقتصادی نیز طرح های خوبی ارائه شده که همین اقدامات در آینده سبب خواهد شد مردم افغانستان به کشورشان برگردند چرا که آن کشور سرمایه و ظرفیت زیادی مانند استان ما دارد.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اقتصاد و کارهایی که مردم در آن مشارکت داشته‌اند همیشه موفق بوده و این رویکرد باید توسط مسوولان این استان در تمام زمینه‌ها در دستورکار خود قرار دهند.

کرمی افزود: در حال حاضر اولویت با توسعه راه های روستایی است به طوریکه اکنون ۳۰ هزار میلیارد ریال ماشین آلات شامل بولدوزر، لودر و بیل مکانیکی برای ساخت راه‌های روستایی این استان خریداری شده است.

وی با اشاره به اینکه برای استفاده در بخش کشاورزی نیز از این ماشین آلات استفاده خواهد شد، تصریح کرد: این اقلام که کاملا به روز است ویژه راه‌ها و بخش کشاورزی روستایی خواهد بود تا دیگر مشکلی در این مناطق وجود نداشته باشد.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه بخشی از هزینه ها برای خریداری ماشین آلات برای شهرداری ها صرف شده است، عنوان کرد: تا چند روز آینده این ماشین آلات که شامل بولدوزر است در اختیار شهرداری ها قرار می‌گیرد.

به گفته وی با امکانات و نیروهای خوبی که در سیستان و بلوچستان فراهم شده امیدواریم همه مشکلات عمرانی در این منطقه حل شود.

کرمی به وامی که در اختیار کشاورزان روستایی از سوی جهاد کشاورزی برای ارتقا این بخش قرار می‌گیرد، اشاره کرد و افزود: باید کشاورزی سیستان و بلوچستان به همت مردم در حوزه‌های مختلف توسعه پیدا کند.

وی بیان کرد: اکنون در سیستان و بلوچستان ظرفیت پرورش پرنده های قیمتی وجود دارد تا با قیمت‌های بالا آنها را به دیگر نقاط صادر و از این طریق درآمدزایی برای استان ایجاد کرد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۷ آبان ۱۴۰۳ / ۰۸:۴۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403080704607
  • خبرنگار :