محمد بیگ در جلسه کمیته پدافند غیرعامل اداره کل صمت استان بر لزوم تصمیمگیریهای مبتنی بر منافع جمعی و با رویکرد آمایش سرزمینی تاکید کرد و گفت: اهمیت جایگاه علم و دانش در فرایند تصمیمگیریها بالا بوده و لحاظ کردن این مؤلفه حیاتی در تمامی سطوح مدیریتی ضروری است.
وی با اشاره به ظرفیتهای بالای شرکتهای دانشبنیان در حل چالشهای حوزه پدافند غیرعامل، به عنوان مثال به تولید نان با دستگاههای دو منظوره گازی و گازوئیلی اشاره کرد و افزود: بهرهگیری از این ظرفیتها میتواند گامی مؤثر در جهت ارتقای آمادگی کشور در برابر تهدیدات باشد.
مدیرکل پدافند غیرعامل استان آذربایجان شرقی همچنین از تلاشهای ادارهکل صنعت، معدن و تجارت استان در حوزه پدافند غیرعامل تقدیر و تشکر کرد و گفت: اقدامات انجام شده در این اداره کل فراتر از انتظارات بوده و جایگاه شاخصی را در بدنه اقتصاد استان ایجاد کرده است.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی ادارهکل صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی، وی در پایان بر لزوم پرهیز از تصمیمگیریهای شخصی و تأکید بر منافع جمعی در کلیه امور، به ویژه در حوزه پدافند غیرعامل، تأکید کرد.
سرپرست ادارهکل صمت آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت موضوع آب، آن را خطرناکترین عامل تهدید جامعه دانست و با بیان اینکه کشور در منطقهای خشک و نیمهخشک واقع شده است، بر عدم تناسب میزان مصرف آب با شرایط اقلیمی تأکید کرد.
عبدالحمید سرتیپی همچنین به فرونشست زمین به عنوان یکی از نشانههای کاهش ذخایر آبی اشاره و بر ضرورت استفاده از لوازم کاهنده مصرف آب و شیرآلات کممصرف تأکید کرد.
وی وضعیت فعلی دریاچه ارومیه را نمونهای بارز از بحران آب در استان دانست و بر لزوم بازیافت آب در صنایع تأکید کرد.
سرپرست ادارهکل صمت استان آذربایجان شرقی همچنین، ارتقای استانداردهای تولید را نه تنها برای حضور مستمر در بازارهای جهانی، بلکه برای تضمین سلامت جامعه ضروری دانست.
وی با اشاره به پیشرفت سریع علم و فناوری، بر اهمیت هوشیاری در برابر تهدیدات ناشی از آن تأکید کرد و گفت: بحرانهای بزرگ اغلب از سادهانگاریهای کوچک آغاز میشوند.
در ادامه این جلسه، گزارشهایی در خصوص شناسنامهدار شدن ۲۸۰ واحد تولیدی گروه کالایی شیمیایی، ظرفیت تولید کارخانههای آرد و واحدهای تولید آب معدنی استان ارائه شد.
انتهای پیام