منوچهر پارسافر در گفت وگو با ایسنا، استان گیلان را دارای ۵۹ هکتار سطح زیر کشت زعفران دانست و اظهار کرد: سالانه ۱۷۷ کیلوگرم زعفران در باغات استان گیلان تولید می شود.
وی با بیان اینکه کشت زعفران در شهرستان های سیاهکل، رودبار، رودسر، تالش، املش و رضوانشهر انجام می شود، گفت: شهرستان سیاهکل با سطح زیر کشت ۴۳ هکتاری بیشترین سهم را در تولید زعفران استان دارد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان ارزش اقتصادی این محصول را ۴۹۰۰ میلیارد ریال دانست و خاطرنشان کرد: برداشت زعفران در گیلان از اول آبان ماه آغاز می شود و ۱۵ تا ۲۰ روز ادامه دارد.
پارسافر با اشاره به فعالیت ۲۹۵ بهره بردار در حوزه تولید زعفران، اضافه کرد: تولید این محصول برای ۷۰۰۰ نفر در استان به صورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد می کند.
وی با اشاره به کیفیت محصول زعفران استان، یادآور شد: شرایط اقلیمی و آب و هوای مناسب در مناطق بالادست استان گیلان موجب شده زعفران گیلان از لحاظ کیفی با زعفران خراسان برابری کند.
انتهای پیام