روحالله صالحی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: نخبگان تحت حمایت کمیته امداد در چهار گروه دانشآموزی، دانشجویی، طلاب علوم دینی و غیرمحصل تقسیم و در سه سطح گروهبندی شدهاند که بر همین اساس خدمات مربوطه به آنها ارائه میشود.
وی تصریح کرد: خدمات قابل ارائه به مددجویان با اولویت به توانمندسازی و رفع نیاز نخبگان و خانواده آنها با هدف شکوفایی هر چه بیشتر استعداد فرزندان تحت حمایت برنامهریزی شده تا بتواند بستر مناسبی برای خودکفایی آنان فراهم آورد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان با اشاره به اینکه استعدادیابی و استعدادسنجی خانوارهای تحت حمایت بویژه در سنین کودکی و نوجوانی، این امکان را فراهم می آورد تا زمینه استفاده از ظرفیت این افراد فراهم شود، اضافه کرد: خوشبختانه اقدامات کمیته امداد در این حوزه موثر بوده و در حال حاضر ۳۶۲ نخبه تحت حمایت این نهاد هستند.
صالحی افزود: زنجان سرشار از استعدادهای برجسته در زمینه تحصیلی، فرهنگی، هنری، اختراعات، علمی و پژوهشی، قرآنی و ورزشی بوده و تعداد قابل توجهی از فرزندان تحت حمایت دارای مقامهای کشوری استانی و شهرستانی هستند که باید برای شکوفاسازی هرچه بهتر آنها اقدامات بیشتری صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۶ هزار دانشآموز تحت حمایت این نهاد هستند، اضافه کرد: برخی از این دانشآموزان با اجرای طرح مدارس همدل به تحصیل ادامه میدهند که هدف از اجرای این طرح ایجاد بستر مناسبی برای حمایت تحصیلی از دانشآموزان نیازمند است که در آن، دانشآموزان مشمول، بدون پرداخت شهریه در سه مقطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم مشغول به تحصیل میشوند.
انتهای پیام