بهرام عزیزاله گنجی، رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل امروز ۳ آبان در دومین و آخرین روز از برگزاری این همایش و در مراسم اختتامیه که به میزبانی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار شد، اظهار کرد: هوش مصنوعی به مجموعهای از تکنیکها اطلاق میشود که به سیستمهای کامپیوتری این امکان را میدهد تا وظایف و کارهایی را انجام دهند که به تفکر انسانی نیاز دارد. در واقع هوش مصنوعی میتواند در حل مسائل پیچیده علمی از جمله کشف داروهای و فناوری جدید نقش آفرینی کند.
گنجی با اشاره به اینکه با هوش مصنوعی میتوان بهرهوری را افزایش و هزینهها را کاهش داد، تصریح کرد: هوش مصنوعی میتواند در حوزه پزشکی، حمل و نقل و آموزش و دیگر حوزهها به بهبود کیفیت زندگی کمک کند و مشاغل جدید ایجاد کند.
رئیس دومین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی و فناوری آیندهنگر با اشاره به اینکه متخصصان هوش مصنوعی، مهندسان و تحلیلگران داده از جمله مشاغلی هستند که تقاضا برای آنها در آینده افزایش مییابد، تصریح کرد: آینده هوش مصنوعی با چالشهای جدی مانند اخلاقیات، حریم خصوصی و تاثیرات اجتماعی همراه است و در نهایت آینده هوش مصنوعی به نحوه استفاده از آن بستگی دارد.
گنجی برگزاری این همایشها را فرصت مناسبی برای طرح دیدگاهها و نتایج پژوهشهای انجام شده و چالشهای آینده در این حوزه دانست و اظهار کرد: در این همایش ۸۳ مقاله از ۱۹ استان کشور دریافت شد که پس از داوری ۳۲ مقاله بهصورت کنفرانس و ۲۲ مقاله بهصورت پوستر ارائه میشود.
وی با معرفی دیگر برنامههای همایش افزود: برگزاری کارگاههای تخصصی مختلف و میزگرد تخصصی با موضوع کاربردهای هوش مصنوعی در جامعه و صنعت با حضور نمایندگان و متخصصین صنایع از دیگر برنامههایی بود که در این دانشگاه برگزار شد و نیز پنجمین دوره مسابقات ملی برنامهنویسی در ارتباط با هوش مصنوعی با حضور ۱۵۰ شرکت کننده از سراسر کشور برگزار می شود که در نهایت تیمهای اول تا پنجم در اختتامیه همایش تجلیل میشوند.
چاپ ۴ مجله علمی در حوزه هوش مصنوعی در دانشگاه نوشیروانی بابل
حسام عمرانپور، دانشیار هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل نیز در حاشیه این همایش و در جمع خبرنگاران، هدف از برگزاری این همایش را همافزایی دانشگاهی و ارتباط بیشتر دانشگاه با صنعت برشمرد و اظهار کرد: به دنبال استفاده صحیح از واژه هوش مصنوعی هستیم و مترصدیم پتانسیلی که مازندران و منطقه دارد را به منصه ظهور برسانیم.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل پتانسیل بسیار بالایی در حوزه هوش مصنوعی دارد، وجود اساتید مطرح را از ظرفیتهای برجسته دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برشمرد و گفت: این دانشگاه موفق به چاپ ۴ مجله علمی و پژوهشی در حوزه هوش مصنوعی شد.
عمرانپور با بیان اینکه دانشجویان تحصیلات تکمیلی این دانشگاه در زمینه هوش مصنوعی خوب کار کرده و مقالات خوبی در مجلات داخلی و بینالمللی به چاپ رساندهاند، از موفقیت دانشگاه صنعتی نوشیروانی در اجرای طرحهای پژوهشی خبر داد و خاطرنشان کرد: طرحهای پژوهشی ما برای حل مشکلاتی است که در صنعت کشور وجود دارد که در این حوزه هم طرحهایی در حال اجرا داریم و هم طرحهای بسیار زیادی توسط محققان و پژوهشگران دانشگاه صنعتی نوشیروانی به پایان یافته است.
دبیر علمی دومین کنفرانس هوش مصنوعی و فناوری آیندهنگر گفت: پذیرفته شدن دانشجویان فارغالتحصیل ما بهعنوان دانشجوی تحصیلات تکمیلی در دانشگاههای برتر کشور نشان از عملکرد و درخشش دانشگاه صنعتی نوشیروانی طی ۱۰ سال متوالی است. همچنین در حوزه پژوهش هر ساله استادان ما جزو یک یا ۲ درصد برتر جهان هستند که ۵ استاد از ۱۹ استاد برتر ما در این سالها در حوزه هوش مصنوعی برتر جهان بودند.
عمرانپور با بیان اینکه دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، محور علوم شناختی در شمال کشور شناخته میشود، افزود: ما بین دانشگاههای منطقه به عنوان یک پل با موسسات ارتباط برقرار میکنیم و پروژههای موجود را بین دانشگاه توزیع می کنیم.
به گزارش ایسنا، دومین همایش بینالمللی هوش مصنوعی و فناوریهای آیندهنگر که از دیروز چهارشنبه ۲ آبان ماه و با حضور استاندار مازندران و تنی چند از مسئولان و اساتید دانشگاهی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار شده بود، عصر امروز پنجشنبه ۳ آبان و با معرفی مقالات و دستاوردها و نیز تیمها و دانشگاههای مطرح این حوزه عصر امروز به کار خود پایان داد.
انتهای پیام