«سید اسماعیل یزدانی» در این باره گفت: در راستای ترویج مصرف آبزیان در استان و همچنین استفاده بهینه از منابع آبی و استخرهای ذخیره آب کشاورزی و با توجه به استقبال مردم به تولید و مصرف آبزیان، تاکنون یکصد هزار قطعه بچه ماهی قزل آلا و تا نیمه آذر ۷۵۰ هزار قطعه توسط پنج مرکز توزیع عمده استان صورت می پذیرد.
وی با اشاره به تاثیر بسیار مثبت کود حاصل از تولید ماهی بر روی محصولات کشاورزی به کشاورزان استان، توصیه کرد: از منابع و استخرهای ذخیره آب کشاورزی خود جهت تولید و پرورش ماهی نهایت استفاده را برده و به اقتصاد خانوار خود کمک کنند.
یزدانی تصریح کرد: پیش بینی می شود با پرورش ماهی های توزیع شده در تعداد بیش از ۲۰۰ استخر پرورشی استان، بالغ بر ۶۵۰ تن ماهی برداشت و به بازار مصرف عرضه شود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی یزد، مدیر شیلات استان در پایان خاطرنشان کرد: ماهی های سردابی به خصوص قزل آلا بسیار برای سلامت قلب و عروق مفید بوده، به طوری که در هر ۱۰۰ گرم قزل آلا حدود ۲۱ گرم پروتئین و ویتامین های گروه B شامل B۱۲ و B۶ همچنین ویتامین کمیاب D، اسید فولیک، ویتامین A و مواد معدنی وجود دارد.
انتهای پیام