اسدالله احمدی رئیس مرکز بهداشت کیش امروز چهارشنبه دوم آبان ماه، گفت: این طرح در مدارس دخترانه و پسرانه دوره اول و دوم متوسطه سنین ۱۲ تا ۱۸ سال با توزیع ماهیانه یک عدد قرص ویتامین D تا پایان سال تحصیلی اجرا میشود.
وی افزود: در مجموع ۴ هزار و چهارصد و نوزده دانش آموز دختر و پسر مقطع متوسطه با ۳۵ هزار و ۷۰۰عدد قرص آهن و ۱۴ هزار عدد مگادوز ویتامین D مکمل یاری خواهند شد.
رئیس مرکز بهداشت کیش، گفت: علاوه بر توزیع قرص بین دانش آموزان، برنامه آموزشی ویژه دانش آموزان، معلمان و مربیان اجرا میشود تا همگان با اهداف طرح آشنا و مزیتهای استفاده از آن را بشناسند.
احمدی افزود: قرار گرفتن در معرض تابش مستقیم نور خورشید دو بار به مدت ۲۰ دقیقه در هفته و مصرف ماهی، تخم مرغ، لبنیات، غلات و میوهها میتواند در جبران کمبودهای ویتامین D موثر باشد.
رئیس مرکز بهداشت کیش با بیان اینکه قرص آهن نیز به منظور پیشگیری از کم خونی به صورت هفتگی به مدت ۱۶ هفته متوالی در بین دانش آموزان دختر متوسطه اول و دوم با نظارت مربیان بهداشت مدارس توزیع میشود، گفت: احساس خستگی، بی حوصلگی، ضعف، کاهش قدرت یادگیری و افت تحصیلی از مهمترین عوارض بیماریهای کم خونی در گروههای مختلف تحصیلی است.
به گزارش ایسنا، طرح مکمل یاری هرساله با هدف پیشگیری از بروز کمبود اهن و ویتامین D از مهر در مدارس دخترانه و پسرانه متوسطه اول و دوم آغاز میشود.
انتهای پیام