رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان طارم:

چهار فصل بودن طارم یکی از بزرگترین مزیت‌های گردشگری این شهرستان است

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان طارم گفت: طبیعت پاییزی، جاذبه‌های طبیعی و تاریخی و برداشت انار در طارم سبب شده تا این شهرستان مقصد مناسبی برای گردشگری باشد. 

عباس حسنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: انار محلی سفید، قرمز، ترش، زاغ، شاه‌بار ملس شیرین، ملس ترش، پوست سیاه، شاه‌بار، می‌خوش، دوستی، زاغ، پوست کدویی، ترش جنگلی و ترش محلی، ارقام برداشتی انار در طارم هستند و تا پایان آبان ماه برداشت انار را خواهند داشت. 

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان طارم افزود: برداشت انار به عنوان رویدادی گردشگری کشاورزی جهت افزایش قدرت بازاریابی داخلی و بین‌المللی برای جذب گردشگر در طارم تعریف شده است.   

او گفت: انار از لحاظ اهمیت اقتصادی جایگاه دوم را در بین محصولات کشاورزی طارم را دارا است. همه‌ ساله ۲۰ درصد انار تولیدی شهرستان طارم به صورت رب انار فرآوری و مابقی محصول به‌صورت تازه‌خوری روانه بازارهای مصرف می‌شود. 

حسنی بیان کرد: بیش از ۲۲۰۰ خانوار در شهرستان طارم بهره‌بردار انار هستند که بیش از ۲۵ هزار نفر روز در کار برداشت انار مشغول هستند و از این طریق درآمد کسب می‌کنند. این روزها ۷۵۰ بهره‌بردار طارمی مشغول برداشت این میوه بهشتی از باغات خود هستند. رودخانه قزل‌اوزن به عنوان شاهرگ حیاتی از این شهرستان نیز، بر توانمندی‌های کشاورزی طارم افزوده و باعث رشد، توسعه و رونق اقتصادی منطقه شده است. 

او افزود: تنوع بالای آب و هوایی هندوستان ایران سبب شده است که شهرستان طارم از ظرفیت بالایی در کشت انواع محصولات برخوردار باشد، تا جایی‌که کشاورزان طارمی، سالانه بیش از ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات را روانه بازار می‌کنند. 

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان طارم گفت: چهار فصل بودن طارم یکی از بزرگترین مزیت‌های گردشگری این شهرستان است و با کمی درایت و برنامه‌ریزی می‌توان رونق صنعت گردشگری در آن را همه فصول سال شاهد بود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲ آبان ۱۴۰۳ / ۰۸:۵۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403080201062
  • خبرنگار : 50295